Άρης: Ξεκινάει την προετοιμασία του στη Νάουσα (βίντεο)

Άρης: Ξεκινάει την προετοιμασία του στη Νάουσα (βίντεο)

Ο Άρης έφτασε στη Νάουσα για να ξεκινήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας για την ομάδα του Μίχαελ Ένινγκ.

Τους παίκτες της ΠΑΕ Άρης περιμένει στη Νάουσα μπόλικη σκληρή δουλειά και φιλικά προετοιμασίας. Ήδη οι προτάσεις πέφτουν βροχή στους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι ωστόσο απορρίπτουν κάποιες.

Η Αλκμάαρ και η Βαλενθια έστειλαν πρόταση στον Άρη για φιλικό, όμως η απάντηση θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι αρνητική, λόγω του κορωνοϊού.

?: Η αποστολή της ομάδας μας στα 3-5 Πηγάδια Νάουσας… ? ??⚽️??? #ARISFC #training #VamosARIS

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δημοσιεύτηκε από ARIS F.C. στις Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.