ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πλέι οφ Champions League: Η Ομόνοια θα είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού (βίντεο)

Πλέι οφ Champions League: Η Ομόνοια θα είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού (βίντεο)

Η κυπριακή Ομόνοια κέρδισε στα πέναλτι τον Ερυθρό Αστέρα και προκρίθηκε στα πλέι οφ του UEFA Champions League, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Η Ομόνοια νίκησε 4-2 στα πέναλτι τον Ερυθρό Αστέρα (1-1 η κανονική διάρκεια) και πλέον θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Ολυμπιακό στα πλέι οφ του Champions League.

Με διάθεση μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες, παρότι η θερμοκρασία ήταν αρκετά υψηλή και δυσκόλευε τις προσπάθειές τους. Ο Ίβανιτς υποχρέωσε στο 12′ τον Φαμπιάνο να διώξει σε κόρνερ, με τον Λέτσιακς να απαντάει για τους γηπεδούχους τέσσερα λεπτά μετά. Ο Μπεν προσπάθησε να απειλήσει δις αλλά δεν βρήκε στόχο και η Ομόνοια βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με τη συμπλήρωση μισής ώρας, όταν ο Λούφτνερ σκόραρε από κοντά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γκόμεθ για το 1-0. Αυτό το γκολ έκανε τους παίκτες του Ερυθρού Αστέρα να βγουν μπροστά, να πιέσουν και να φτάσουν στην ισοφάριση πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος με κεφαλιά του Ίβανιτς μετά από σέντρα του Μπεν (1-1).

Η διαδικασία των πέναλτι

Ευστόχησε ο Γκάβριτς, 0-1 ο Ερυθρός Αστέρας.
Ευστόχησε ο Τζόρντι Γκόμες, 1-1 η Ομόνοια.
Ευστόχησε ο Μπεν, 1-2 ο Ερυθρός Αστέρας.
Ευστόχησε ο Βίτορ Γκόμες, 2-2 η Ομόνοια.
Ο Φαμπιάνο απέκτουσε την εκτέλεση του Φαλιτσινέλι.
Ευστόχησε ο Ασάντε, 3-2 η Ομόνοια.
Ο Φαμπιάνο απέκρουσε την εκτέλεση του Ντέγενεκ.
Ευστόχησε ο Λέγιακς, 4-2 η Ομόνοια

Το πρόγραμμα των αγώνων με Ολυμπιακό

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου

Ολυμπιακός – Ομόνοια (22.00)

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου

Ομόνοια – Ολυμπιακός (22.00)

Τα γκολ στο Ομόνοια-Ερυθρός Αστέρας 1-1

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.