ΑΕΚ: Μαθαίνει αντίπαλο για τα play off της Europa League

ΑΕΚ: Μαθαίνει αντίπαλο για τα play off της Europa League

Μετά τον αποκλεισμό του ΟΦΗ και του Άρη από τη συνέχεια του Europa League, η σημερινή (19/07, 15:00) κλήρωση για τα play off θα έχει ενδιαφέρον από ελληνικής πλευράς μόνο για την ΑΕΚ.

Το έργο της Ένωσης ίσως να είναι αρκετά δύσκολο, καθώς δεν ήρθαν κάποιοι αποκλεισμοί ομάδων στη β’ προκριματική φάση, τους οποίους χρειαζόταν για να μπει στο γκρουπ των ισχυρών.

Ωστόσο, εάν εξαιρεθούν δύο με τρεις διασταυρώσεις, όλοι οι υπόλοιποι πιθανοί αντίπαλοι δεν είναι… απαγορευτικοί. Φυσικά, όπως φάνηκε και χθες, όλα κρίνονται στο χορτάρι.

Οι πιθανοί αντίπαλοι της ΑΕΚ:

Τότεναμ – Σκεντίγια

Βασιλεία – Ανόρθωση *

Μπεσίκτας – Ρίο Αβε

Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Αμπερντίν

Κοπεγχάγη – Πιάστ Γκλίβιτσε

Αϊντχόφεν – Μούρα

Βόλφσμπουργκ – Ντέσνα Τσερνίχιβ

Βικτόρια Πλζεν – Σοντερίσκε

ΑΠΟΕΛ – Ζρίνσκι

Γαλατασαράι – Χάιντουκ

Μάλμε – Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ

Παρτιζάν – Σαρλερουά

Σταντάρ Λιέγης – Βοϊβοντίνα

Η Βασιλεία δεν θα μπορεί να κληρωθεί, καθώς ο «δικέφαλος» θα μπει στη κλήρωση ως ζευγάρι με τη Σεντ Γκάλεν, η οποία είναι επίσης από την Ελβετία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.