ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μεταγραφικός «πυρετός» στην ΑΕΚ: Έρχεται στην Ελλάδα ο Σάκχοφ – Ανακοινώνεται ο Ραντόνια

Μεταγραφικός «πυρετός» στην ΑΕΚ: Έρχεται στην Ελλάδα ο Σάκχοφ – Ανακοινώνεται ο Ραντόνια

Η ΑΕΚ οδεύει προς το τέλος των μεταγραφικών της κινήσεων, με τον Εβγέν Σάκχοφ να έρχεται σήμερα στην Ελλάδα, ενώ λεπτομέρειες απομένουν για την ανακοίνωση του Βεντάντ Ραντόνια.

Ο Εβγέν Σάκχοφ αναμένεται σήμερα, Παρασκευή, στην Αθήνα, κατά πάσα πιθανότητα νωρίς το απόγευμα. Όλες οι διαδικασίες με την Λέτσε έχουν κλείσει κι από χθες το βράδυ στην ΑΕΚ ασχολήθηκαν με τα της άφιξης του στην Αθήνα, που όπως είναι γνωστό με τις συνθήκες που επικρατούν, πλέον δεν είναι και η πιο εύκολη υπόθεση.

Ωστόσο ο διεθνής Ουκρανός χαφ θα βρεθεί σήμερα στην χώρα μας και μένει να δούμε πως θα κυλήσουν χρονικά οι διαδικασίες, καθώς η άφιξη του γίνεται παραμονή του αγώνα πρωταθλήματος στο Αγρίνιο. Δεν είναι δηλαδή δεδομένο ακόμη ούτε πότε θα ξεκινήσει με τα ιατρικά τεστ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο μεταξύ από πλευράς ΑΕΚ πάρθηκε η απόφαση να προχωρήσει κανονικά η υπόθεση της απόκτησης του Βεντάντ Ραντόνια. Ο 19χρονος δεξιός μπακ χαφ από την Βοσνία, βρίσκεται εδώ κι αρκετές μέρες στην Αθήνα, αλλά από την Ένωση μέχρι τώρα δεν έκλειναν την μεταγραφή κι επίσημα διότι υπήρχε εκκρεμότητα με ζήτημα πιθανής οικονομικής αποζημίωσης για την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Τελικά φαίνεται πως στην ΑΕΚ κατέληξαν πως δεν είναι σοβαρή αυτή η πιθανότητα και πήραν την απόφαση για να τελειώσουν την απόκτηση του, με την μεταγραφή να πρόκειται να ανακοινωθεί πιθανότατα σήμερα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.