ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ελληνικό πρωτάθλημα: Γκέλαρε κόντρα στον Ατρόμητο ο ΠΑΟΚ – Έμεινε στο (1-1) στην Τούμπα

Ελληνικό πρωτάθλημα: Γκέλαρε κόντρα στον Ατρόμητο ο ΠΑΟΚ – Έμεινε στο (1-1) στην Τούμπα

Νωρίς νωρίς ήρθε η πρώτη γκέλα για τον ΠΑΟΚ, καθώς κόλλησε στο 1-1 με τον Ατρόμητο για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League.

Από το ξεκίνημα του ματς -στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστική της Super League 1- οι Θεσσαλονικείς πήραν την μπάλα και ήταν αυτοί που έκαναν παιχνίδι, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι έκαναν και ευκαιρίες. Ο ΠΑΟΚ είχε τελικές αλλά δεν είχε καθαρές φάσεις για γκολ και το πρώτο ημίχρονο πέρασε με τους Περιστεριώτες να είναι σε θέση άμυνας αλλά να μην κινδυνεύουν.

Ηρεμο παιχνίδι, δηλαδή, στο πρώτο μέρος, αλλά στο δεύτερο τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Στο δίλεπτο 51′-52′ οι δύο ομάδες πλησίασαν στο γκολ, οι γηπεδούχοι με τον Μπίσεσβαρ και οι φιλοξενούμενοι με τον Κιβρακίδη που είχε δοκάρι, για να ακολουθήσει στο 56′ νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο με τον Γιακουμάκη σε κενή εστία και στο 57′ το 1-0 για τον δικέφαλο του βορρά με το πλασέ του Ζίβκοβιτς (ασίστ Γιαννούλης).

Στο αμέσως επόμενο λεπτό οι Γιακουμάκης και Ραμπέγια δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν από κοντά και τελικά το 1-1 για τους Περιστεριώτες, οι οποίοι το έψαχναν συνεχώς, ήρθε στο 77′ με αυτογκόλ του Μιχάι μετά το γύρισμα του Ενσικουλού. Ο ΠΑΟΚ είχε, μαζί με τις καθυστερήσεις, σχεδόν 20 λεπτά στη διάθεση του για το δεύτερο γκολ που θα του έδινε τη νίκη, αλλά αυτό δεν ήρθε ποτέ.

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Ζίβκοβιτς, Μιχάι, Βαρέλα (81′ Κρέσπο), Μιχαηλίδης, Εσίτι (81′ Νινούα), Σβαμπ, Μπίσεσβαρ, Γιαννούλης, Τζόλης (72′ Πέλκας), Α. Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι (72′ Κούτσιας).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Γκάλο, Γούτας, Στρούγγης, Σόλομον, Χαρίσης (73′ Ούμπιδες), Κιβρακίδης, Τομάσεβιτς (84′ Νάστος), Γιακουμάκης (73′ Ενσικουλού), Ραμπέγιο (88′ Μουνίθ), Μανούσος (46′ Κουτσόπουλος).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.