ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Στα «ραντάρ» του ΠΑΟΚ ο Α.Τσόλακ

Στα «ραντάρ» του ΠΑΟΚ ο Α.Τσόλακ

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει τον αντικαταστάτη του Τσούπα Άκπομ που επέστρεψε στην Αγγλία για χάρη της Μίντλεσμπρο, με τους ανθρώπους του «Δικεφάλου του Βορρά» να βρίσκονται σε διαπραγμάτευση με την Ριέκα για την απόκτηση του Αντόνιο Τσόλακ.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν αυτό το διάστημα προκειμένου να βρουν άμεσα τον αντικαταστάτη του Άγγλου έχοντας ήδη μια λίστα με επιθετικούς έτοιμοι από καιρό, όταν είχαν αποφασίσει ότι θα ενισχύσουν έτσι και αλλιώς την επίθεση τους.

Το όνομα του Αντόνιο Τσόλακ βρισκόταν στην λίστα ωστόσο ο ΠΑΟΚ δεν ήταν διατεθειμένος να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της Ριέκα για να τον αποκτήσει και έτσι στράφηκε και σε άλλες λύσεις. Από ότι φαίνεται αυτές δεν απέδωσε και πλέον ο Δικέφαλο που θέλει να βρει τον αντικαταστάτη του Άκπομ για να προλάβει να τον δηλώσει στη λίστα για τα παιχνίδια με την Κράσνονταρ – η διορία για αλλαγές στη λίστα εκπνέει το απόγευμα της Δευτέρας- επέστρεψε και πάλι στην περίπτωση του Τσόλακ για τον οποίο έχουν ενδιαφερθεί και άλλες ομάδες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι απαιτήσεις της Ριέκα παραμένουν υψηλές και ξεπερνούν τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να μπαίνουν και πάλι σε διαπραγματεύσεις με τους Κροάτες για την απόκτηση του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.