ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Κροατικά ΜΜΕ: «Κλείδωσε η μεταγραφή του Αντόνιο-Μίρκο Τσόλακ στον ΠΑΟΚ»

Κροατικά ΜΜΕ: «Κλείδωσε η μεταγραφή του Αντόνιο-Μίρκο Τσόλακ στον ΠΑΟΚ»

Τελειωμένη θεωρούν στην Κροατία τη μεταγραφή του πρώτου σκόρερ του κροατικού πρωταθλήματος, Αντόνιο Τσόλακ από την κυπελλούχο Ριέκα στον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν το απόγευμα του Σαββάτου (19/9) κροατικά ΜΜΕ, οι «ασπρόμαυροι» ανέβασαν κι άλλο την τελική πρόταση τους προς τη Ριέκα, φτάνοντας στα 3,5 εκατ. ευρώ συν μπόνους.

Όπως αναφέρει η «sportske.jutarnji.hr» ο πρώτος σκόρερ του κροατικού πρωταθλήματος (20 γκολ) στην περσινή σεζόν, «πιθανότατα θα βρίσκεται τη Δευτέρα στον ΠΑΟΚ» και επισημαίνουν πως ο Τσόλακ δεν πρόκειται να αγωνιστεί με τη Ριέκα την ερχόμενη Πέμπτη (24/9) εναντίον της Κόλος Κοβαλίβκα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Σύμφωνα με τους Κροάτες η πρώτη προσφορά του ΠΑΟΚ ήταν 2,8 εκατομμύρια ευρώ, την οποία απέρριψε ο πρόεδρος Νταμίρ Μίσκοβιτς, με τον ΠΑΟΚ να ανεβάζει την προσφορά στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ συν μπόνους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν και υπήρχαν προτάσεις από τη Γαλλία και τη Ρωσία ο 27χρονος Κροάτης καταλήγει στον ΠΑΟΚ, «η οριστική συμφωνία της μεταγραφής είναι θέμα ημερών», σημειώνεται χαρακτηριστικά, αν και από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση για τα συγκεκριμένα ρεπορτάζ, ούτε κάποιο σχόλιο γύρω από το συγκεκριμένο θέμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.