Ελληνικό πρωτάθλημα: Πρώτη νίκη φέτος για τον ΟΦΗ – Κέρδισε (2-1) τη Λαμία εκτός έδρας

Ελληνικό πρωτάθλημα: Πρώτη νίκη φέτος για τον ΟΦΗ – Κέρδισε (2-1) τη Λαμία εκτός έδρας

Ο ΟΦΗ που προερχόταν από την ήττα-αποκλεισμό από τον Απόλλωνα Λεμεσού πήρε την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Super League, κερδίζοντας με 2-1 τη Λαμία εκτός έδρας.

Το ματς δεν είχε καλό ρυθμό ή καλές φάσεις, πλην μιας ευκαιρίας των γηπεδούχων στο 21′ με την προβολή του Ρόμανιτς μετά τη σέντρα του Σαραμαντά, αλλά οι φιλοξενούμενοι έστω κι έτσι κατάφεραν να σκοράρουν. Βασικά δεν το έκαναν αυτοί αλλά ένας αντίπαλος για λογαριασμός τους, αφού στο 35′ ο Βύντρα με απίστευτο τρόπο, στην προσπάθεια του να καλύψει τη μπάλα για να την μπλοκάρει ο τερματοφύλακας, την έστειλε τελικά στα δίχτυα με το πόδι του.

Η Λαμία πλησίασε στην ισοφάριση στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου με τους Ρόμανιτς (50′) και Βιγιάλμπα (55′), αλλά το 1-1 δεν έγινε και τελικά στο 72′ ήρθε το 0-2: Σέντρα του Κοροβέση, κεφαλιά του αμαρκάριστου Σαρδινέρο και ο ΟΦΗ πανηγύρισε τη νίκη, ενώ οι γηπεδούχοι, οι οποίοι μείωσαν στις καθυστερήσεις με πέναλτι του Ρόμανιτς, παραμένουν στο μηδέν μετά τις πρώτες δύο αγωνιστικές.

Λαμία: Επασί, Σκόνδρας (66′ Προβυδάκης), Αντέτζο, Βύντρα, Σαραμαντάς, Νιάσε (76′ Γκούγκα), Μπεχαράνο, Βασιλόγιαννης (76′ Κωστίκας), Βιγιάλμπα (64′ Μπιανκόνι), Καραμάνος (46′ Χατζηστραβός), Ρόμανιτς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Ουές, Σελίμοβιτς, Διαμαντής (60′ Σολίς), Γιαννούλης, Κοροβέσης, Σακόρ (60′ Μεγιάδο), Στάικος (60′ Σαρδινέρο), Νέιρα, Ναμπί, Γκαργκαλατζίδης (77′ Γρίβας).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.