Ντεμαράζ της NOVA για να φτάσει σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό

Ντεμαράζ της NOVA για να φτάσει σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό

Η NOVA επιθυμεί την συνεργασία με τον Παναθηναϊκό και μέσα από τις τελευταίες επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές προσπαθεί να πιέσει για να βρεθεί η κατάλληλη φόρμουλα.

Το συνδρομητικό κανάλι κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να μεταπείσει τους πράσινους και να πάρει, εν τέλει, τα δικαιώματα για τα εντός έδρας παιχνίδια του Παναθηναϊκού για την τρέχουσα ποδοσφαιρική χρονιά.

Τα τελευταία 24ωρα η NOVA επαναπροσέγγισε το Τριφύλλι με αφορμή κάποια οφειλόμενα της περσινής σεζόν και θεωρείται βέβαιο πως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της ούτως ώστε να εξασφαλίσει το πολυπόθητο «ναι» και να δείχνει από τους δέκτες της τα παιχνίδια της ομάδας.

Το τοπίο αναφορικά με τις σκέψεις της διοίκησης του Παναθηναϊκού δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, όμως η είδηση είναι πως η NOVA έχει επανέλθει δυνατά στο προσκήνιο και παίζει τα ρέστα της για ν’ αποσπάσει την υπογραφή.

Καιρός για να επιτευχθεί η συμφωνία, πάντως, υπάρχει, μιας και ο ΠΑΟ παίζει την προσεχή αγωνιστική εκτός έδρας με την Λάρισα και το πρώτο εντός έδρας της χρονιάς είναι με τον Άρη σε περισσότερες από δέκα ημέρες από σήμερα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που οι δύο πλευρές δώσουν τα χέρια το PanathinaikosTV θα συνεχίσει να εκπέμπει κανονικά χωρίς τα παιχνίδια της ποδοσφαιρικής ομάδας, αλλά θα δείχνει εντελώς δωρεάν τα τμήματα του Ερασιτέχνη για τους φίλους της ομάδας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως και να ‘χει η τελική απόφαση αναμένεται να παρθεί τις επόμενες μέρες, με την NOVA να δείχνει εμπράκτως πια τη θέλησή της να εντάξει στο μπουκέτο της και τον Παναθηναϊκό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.