ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Άρης: Παραιτήθηκε ο Άγγελος Χαριστέας

Άρης: Παραιτήθηκε ο Άγγελος Χαριστέας

Παρελθόν από την ΠΑΕ Άρης αποτελεί ο Άγγελος Χαριστέας, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του ποδοσφαιρικού διευθυντή.

Ο 40χρονος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής υπέβαλε την παραίτησή του την περασμένη Παρασκευή (18/09), μετά τον αποκλεισμό της ομάδας στην προκριματική φάση του UEFA Europa League.

Αρχικά, η παραίτησή του δεν έγινε αποδεκτή από τον πρόεδρο των «κιτρινόμαυρων» Θόδωρο Καρυπίδη και για την ομαλή ένταξη του Άκη Μάντζιου στη θέση της τεχνικής ηγεσίας δέχθηκε να παρέμεινε στο πόστο του στο διάστημα που μεσολάβησε. Μάλιστα, τη Δευτέρα (22/09) είχε μακρά συζήτηση με τον 51χρονο προπονητή, τον οποίον ενημέρωσε για τα θέματα της ομάδας.

Όπως αποδείχθηκε, όμως, η σκέψη αποχώρησης από τον Άρη δεν έφυγε από το μυαλό του Άγγελου Χαριστέα, ο οποίος την Τρίτη (22/09) είχε νέα επαφή με τον Θόδωρο Καρυπίδη, στον οποίον ανακοίνωσε ότι είναι οριστική η απόφαση παραίτησής του από τη θέση του ποδοσφαιρικού διευθυντή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά τη συζήτηση που έγινε μεταξύ των δύο ανδρών, η παραίτησή του έγινε δεκτή από τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Άρης, με τον ίδιο να εύχεται στον Άκη Μάντζιο: «Καλή επιτυχία στη συνέχεια, Άκη, μέσα από την καρδιά μου. Ευχαριστώ για όλα, Άρη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.