ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε τον Μ.Bαγκέ και τον Α.Τσόλακ (βίντεο)

ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε τον Μ.Bαγκέ και τον Α.Τσόλακ (βίντεο)

Ο Μούσα Βαγκέ αποτελεί και επίσημα παίκτη του Δικεφάλου. Ο Σενεγαλέζος άσος ήρθε την Κυριακή στην Ελλάδα, υπέγραψε το συμβόλαιό του με τους Ασπρόμαυρους και ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ.

Μετά την ανακοίνωση για τον Μούσα Βαγκέ ο Δικέφαλος του Βορρά γνωστοποίησε και την απόκτηση του Αντόνιο Τσόλακ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Όλος ο ΠΑΟΚ ζει και αναπνέει για την αποψινή (22:00) πρώτη αναμέτρηση με την Κρασνοντάρ για τα πλέι οφ του Europa League, όμως ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας προχωρά ακάθεκτος.

Ο Σενεγαλέζος δεξιός μπακ Μούσα Ουαγκέ έρχεται με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο από τους «μπλαουγκράνα» και θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 18.

Ο 22χρονος (04/10/98) Ουαγκέ ήρθε στην Ευρώπη το 2015 για λογαριασμό της βελγικής Ούπεν και το 2018 όχι μόνο ήταν στους 23 της Σενεγάλης στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, αλλά έγινε και ο νεαρότερος Αφρικανός που σκόραρε σε Μουντιάλ.

Εκείνο το καλοκαίρι η Μπαρτσελόνα πλήρωσε 8 εκατ.ευρώ για να τον αποκτήσει και έκανε ντεμπούτο τον Απρίλιο του 2019.

Μέχρι τα τέλη του Γενάρη του 2020, όταν και παραχωρήθηκε δανεικός στην Νις, ο νεαρός μπακ έπαιξε σε άλλα τρία παιχνίδι με τη Μπάρτσα, τα δύο μάλιστα κόντρα σε Ντόρτμουντ και Ίντερ για τους ομίλους του UEFA Champions League.

Ο 28χρονος Αντόνιο Τσόλακ, που υπέγραψε για τέσσερα χρόνια, γεννήθηκε από Κροάτες γονείς στη Γερμανία το 1992 και η πρώτη του επαγγελματική ομάδα ήταν η Καρλσρούη το 2011.

Το 2012 πήγε στη Νυρεμβέργη και λίγους μήνες μετά έκανε ντεμπούτο στην Bundesliga, ενώ αργότερα έπαιξε δανεικός στη Λέγκια Γκντάνσκ, με τη φανέλα της οποίας σε 31 αγώνες σκόραρε 10 φορές και μοίρασε δύο ασίστ.

Μετά από περιπλάνηση σε Καιζερσλάουτερν, Ντάρμσταντ και Ίνγκολσταντ τον Ιανουάριο του 2018 κατέληξε στη Ριέκα.

Μετά τον δανεισμό του αποκτήθηκε με μεταγραφή το καλοκαίρι του 2019 και μέσα σε 2,5 σεζόν πρόλαβε να σκοράρει 51 φορές σε 90 παιχνίδια ενώ είχε και 15 ασίστ.Τη σεζόν 2019-20 μάλιστα, αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του κροατικού πρωταθλήματος με 20 γκολ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.