ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Οριστικό: Οδεύει στην Γ’ Εθνική ο Πανιώνιος

Οριστικό: Οδεύει στην Γ’ Εθνική ο Πανιώνιος

Με επιστολή της στην ΕΠΟ η ομάδα της Νέας Σμύρνης έκανε γνωστή την αδυναμία της να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Super League 2 τη νέα χρονιά, ενώ παράλληλα είναι δεδομένο ότι ο ιστορικός δεν θα συμμετάσχει ούτε στην Football League.

Έτσι, την θέση του όπως έχει γίνει γνωστό από την Δευτέρα, παίρνει ο ΟΦ Ιεράπετρας και πλέον η ΕΠΟ είναι έτοιμη να βάλει τον Πανιώνιο από το παράθυρο στη Γ’ Εθνική.

Η επιλογή της Football League δεν υπάρχει μιας και οι δηλώσεις συμμετοχών έχουν κλείσει και κάπως έτσι η Ομοσπονδία θα τοποθετήσει τον «Ιστορικό» στον 6ο ή στον 7ο όμιλο.

Η κλήρωση στους ομίλους της Γ’ Εθνικής έχει πραγματοποιηθεί και ο Πανιώνιος θα μπει σε έναν από τους δύο παρακάτω ομίλους:

6ος όμιλος: ΑΣ Σαντορίνη 2020, Πανναξιακός, Χαραυγιακός, ΑΕ Μυκόνου, Αήττητος Σπάτων, Φωστήρας, Μαρκό, ΑΕ Μοσχάτου, Εθνικός Πειραιώς, Ηλιούπολη, Προοδευτική.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

7ος όμιλος: Ναύπλιο 2017, Φοίνικας Νέας Επιδαύρου, Άρης Σκάλας, Κηφισιά, Άγιος Ιερόθεος, Κορωνίδα Κοιλάδας, ΑΕ Ερμιονίδας, Ερμής Μελιγούς, Ατρόμητος Χιλιομοδίου, Πανγυθεατικός, ΠΑΟ Ρουφ, Παναρκαδικός, Μολαϊκός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.