ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΑΕΚ: Οριστική συμφωνία για την μεταγραφή του Ν.Βέρντε στην Σπέτσια

ΑΕΚ: Οριστική συμφωνία για την μεταγραφή του Ν.Βέρντε στην Σπέτσια

Τα τυπικά απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ντάνιελ Βέρντε στην Σπέτσια από την ΑΕΚ, με τις δύο ομάδες να ανταλλάζουν αυτή την ώρα τα τελευταία έγγραφα.

Ποιο είναι το deal για την ΑΕΚ; Η Ένωση εξασφαλίζει δεδομένα από τώρα 500.000 ευρώ από την συμφωνία. Ενώ, φυσικά, απαλλάσσεται και από το συμβόλαιο του παίκτη που είναι κοντά στο ίδιο ποσό. Επιπροσθέτως, αν η Σπέτσια παραμείνει στην πρώτη κατηγορία της Ιταλίας τότε υπάρχει υποχρεωτική οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή με ακόμα 600.000 ευρώ. Έτσι συνολικά στα ταμεία της ΑΕΚ θα μπει 1,1 εκατ. ευρώ!

Έτσι δεν θα πάρει το 30% η Ρόμα από τα χρήματα της Σπέτσια

Η ουσία είναι ότι η ΑΕΚ πουλά με ένα πολύ καλό ποσό τον Βέρντε τον οποίο αγόρασε 700.000 ευρώ από την Ρόμα (υπήρχαν και αρκετά μπόνους) το καλοκαίρι του 2019 με τους Ρωμαίους να διατηρούν το 30% της μεταπώλησης του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όμως, έτσι όπως σχηματίστηκε το deal ανάμεσα σε ΑΕΚ και Σπέτσια, η Ρόμα δεν θα πάρει το 30% για το ποσό άνω των 700.000 ευρώ. Και αυτό διότι το ποσό του περίπου 1,1 εκατ.ευρώ που παίρνει η ΑΕΚ έχει σπάσει με τέτοιο τρόπο στην συμφωνία που το εγγυημένο ποσό είναι άμεσα 500.000 ευρώ. Οπότε για το υπόλοιπο δεν μπορεί να αξιώνει η Ρόμα δικαιώματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.