ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Παναθηναϊκός: Μετά το ματς με τον Άρη η επιστροφή του Λ.Βιγιαφάνιες

Παναθηναϊκός: Μετά το ματς με τον Άρη η επιστροφή του Λ.Βιγιαφάνιες

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο Λούκας Βιγιαφάνες θα επιστρέψει στις υποχρεώσεις των «πρασίνων» μετά από το ματς με τον Άρη.

Ο λόγος είναι ότι η μαγνητική έδειξε επούλωση της θλάσης αλλά υπερτροφία στον ουλώδη ιστό, κάτι που απαιτεί ο παίκτης να μην πιεστεί για την επιστροφή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Στην προπόνηση της Παρασκευής ο Λούκας Βιγιαφάνιες ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης. Η νέα μαγνητική τομογραφία που υποβλήθηκε στο «Υγεία» έδειξε πλήρη επούλωση στην περιοχή της θλάσης, αλλά με υπερτροφία στον ουλώδη ιστό. Κατόπιν αυτού αποφασίστηκε να μειωθούν τα φορτία προπόνησης της επόμενης εβδομάδας ώστε να επανέλθει πλήρως στο πρόγραμμα της ομάδας τη μεθεπόμενη εβδομάδα.

Αντίθετα στο σημερινό πρόγραμμα πήρε χρόνο με την ομάδα ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης, βγάζοντας το πρώτο μέρος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Πράσινοι προπονήθηκαν για περίπου 1,5 ώρα με ασκήσεις τακτικής και διπλό στα 3/4 του γηπέδου. Απουσίασε ο Μαυρομμάτης λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.