ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ελληνικό πρωτάθλημα: Δεύτερη συνεχόμενη γκέλα για τον ΠΑΟΚ – Ισοπαλία 0-0 με τον Βόλο

Ελληνικό πρωτάθλημα: Δεύτερη συνεχόμενη γκέλα για τον ΠΑΟΚ – Ισοπαλία 0-0 με τον Βόλο

Δεύτερη συνεχόμενη γκέλα για τον ΠΑΟΚ.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» μετά την ισοπαλία με τον Ατρόμητο στην Τούμπα, «κόλλησε» στο 0-0 στον Βόλο.

Οι Θεσσαλονικείς δεν μπήκαν καλά στο ματς και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι η πρώτη τελική προσπάθεια ήταν στο 28′ με την κεφαλιά του Τσόλακ που έφυγε λίγο άουτ. Μέχρι να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, αυτό που κυριαρχούσε στο ματς ήταν τα λάθη εκατέρωθεν, με τον Βόλο να έχει δύο καλές στιγμές με Ριένστρα (18′) και Περέα (23′).

Στο 32′ ο διαιτητής έδειξε πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ σε μαρκάρισμα του Σάντσες στον Τσόλακ αλλά ο Κροάτης ήταν οφσάιντ και σωστά ακυρώθηκε -μέσω VAR- η υπόδειξη για πέναλτι, με το πρώτο ημίχρονο να κλείνει με πολύ καλή στιγμή για τον δικέφαλο του βορρά στο 40′, όταν ο Γκαραβέλης απέκρουσε την κοντινή προσπάθεια του Κρέσπο.

Έτσι άρχισε και το δεύτερο, με τον δικέφαλο του βορρά να αγγίζει το γκολ δηλαδή, αφού στο 50′ η κεφαλιά του Τσόλακ κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι, για να ακολουθήσει στο 55′ η μεγάλη ευκαιρία με τους Τσόλακ – Πέλκα. Ο ΠΑΟΚ κατάφερνε να κάνει ευκαιρίες στο β’ μέρος αν και η αλήθεια είναι ότι δεν ανέβασε αισθητά την απόδοση του, χωρίς όμως να καταφέρνει να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα προσπαθούσε αλλά δεν ήταν και τόσο πειστική, με τον Βόλο να αμύνεται σωστά και να κρατάει τελικά το 0-0, υποχρεώνοντας σε νέα απώλεια βαθμών τους Θεσσαλονικείς.

Βόλος (Άνχελ Λόπες): Γκαραβέλης, Τέκιο, Κολόμπο, Σάντσες, Φεράρι, Ριένστρα, Τσοκάνης, Μπαριέντος (86′ Κιάκος), Περέα (49′ Γκουαροτσένα), Μαρτίνες (58′ Μπαρτόλο), Δουβίκας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Ζίβκοβιτς, Μιχάι, Ίνγκασον, Κρέσπο, Ουαγκέ (73′ Κούτσιας), Περέιρα (63′ Γιαννούλης), Νινούα, Εσίτι (63′ Ελ Καντουρί), Πέλκας (56′ Ζίβκοβιτς), Βρακάς (56′ Τζόλης), Τσόλακ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.