Ελληνικό πρωτάθλημα: Ο Ολυμπιακός κέρδισε άνετα (2-0) τον Παναιτωλικό

Ελληνικό πρωτάθλημα: Ο Ολυμπιακός κέρδισε άνετα (2-0) τον Παναιτωλικό

Μια… χαλαρή νίκη πήρε ο Ολυμπιακός, κάνοντας το δύο στα δύο στο φετινό ελληνικό πρωτάθλημα, κερδίζοντας με 2-0 τον Παναιτωλικό στο «Γ.Καραϊσκάκης».

Ο αγώνας θα μπορούσε να αρχίσει με… σοκ για τους ερυθρόλευκους, αφού στο 14′ ο Ματσόλα με τρομερή ενέργεια έβγαλε τετ α τετ τον Μάζουρεκ, αλλά ο Σα έκανε μεγάλη επέμβαση με το ένα χέρι. Ο Πορτογάλος κράτησε το 0-0 αλλά ο Ολυμπιακός δεν έπαιρνε μπρος και ο Πέδρο Μαρτίνς γύρισε το σύστημα σε 4-2-3-1 με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, περιμένοντας να δει κάτι καλύτερο από την ομάδα του.

Και θα μπορούσε όντως να το δει στο 43′, όταν ο Μασούρας έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Ελ Αραμπί έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Κνετ απέκρουσε εντυπωσιακά και κράτησε κι αυτός, όπως έκανε και ο συνάδελφός του στην απέναντι εστία νωρίτερα, το 0-0.

Όχι για πολύ όμως… Όταν οι δύο ομάδες επέστρεψαν από τα αποδυτήρια ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά και στο 48′ το γύρισμα του Ραντζέλοβιτς για τον Ελ Αραμπί έφερε το 1-0 από τον Μαροκικό, ο οποίος στο 55′ θα μπορούσε να βάλει και δεύτερο γκολ, από την κεφαλιά-πάσα του Εμβιλά, αλλά αστόχησε από κοντά.

Η ομάδα του Μαρτίνς έδινε την εντύπωση ότι ήταν έτοιμη να ανεβάσει στροφές, αλλά τελικά δεν έγινε έτσι, αφού συνέχισε σε χαλαρό ρυθμό, με αποτέλεσμα ο Παναιτωλικός να ελπίζει. Και αφού ήλπιζε, στο 73′ ο Μάζουρεκ για λίγο δεν πρόλαβε να ισοφαρίσει μετά το φάουλ του Μεντόζα.

Οι Αγρινιώτες στάθηκαν πολύ καλά σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά ο Ολυμπιακός δε χρειαζόταν να φορτσάρει και στο 86′ έφτασε στο 2-0 με τον Καφού στην κενή εστία μετά το κλέψιμο και την ασίστ του Χασάν, στρέφοντας πλέον την προσοχή του στη ρεβάνς με την Ομόνοια στην Κύπρο, όπου θα πάει για να σφραγίσει την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Ολυμπιακός: Σα, Μπρούνο, Σεμέδο, Σισέ, Χολέμπας, Εμβιλά (77′ Καφού), Καμαρά, Ραντζέλοβιτς (77′ Ραφίνια), Μασούρας (65′ Μπουχαλάκης), Ελ Αραμπί (70′ Χασάν), Κάιπερς (46′ Βαλμπουενά).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παναιτωλικός: Κνετ, Βάντερσον (65′ Μεντίνα), Καρασαλίδης, Κωνσταντόπουλος (78′ Ταχάρ), Τζανακάκης, Λιάβας, Τσιγγάρας (65′ Αριγίμπι), Ντάλσιο, Μάζουρεκ, Ντίας (72′ Μεντόζα), Ματσόλα (78′ Βέργος).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.