ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Νέα γκέλα για τον Παναθηναϊκό: Έμεινε στο 1-1 στη Λάρισα

Νέα γκέλα για τον Παναθηναϊκό: Έμεινε στο 1-1 στη Λάρισα

Συνεχίζει χωρίς νίκη στο φετινό πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός, οι «πράσινοι» έμειναν στο 1-1 στη Λάρισα.

O Παναθηναϊκός κρατούσε το «διπλό» στο Αλκαζάρ μέχρι το 88΄, όμως η κοντινή κεφαλιά του Πινακά έδωσε στην ΑΕΛ τον βαθμό της ισοπαλίας με το 1-1 για την 3η αγωνιστική της Super League.

Οι «πράσινοι» του Ντάνι Πογιάτος δεν κατάφεραν να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, καθώς μετά την ήττα με 1-0 στην Τρίπολη από τον Αστέρα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος έμειναν στο 1-1 με την Λάρισα στο Αλκαζάρ.

Ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ στο 26΄ με τον Μακέντα. Μετά το 1-2 του Αγιούμπ με τον Ιταλό επιθετικό, η μπάλα έφτασε στον Αϊτόρ και εκείνος έδωσε την ασίστ στον Μακέντα ο οποίος νίκησε τον Νάγκι.

Το ημίχρονο τελείωσε με το 0-1 για το «τριφύλλι», με την Λάρισα να βγαίνει στο δεύτερο μέρος με σκοπό να βρει τους διαδρόμους για να ισοφαρίσει.

Η πίεση των γηπεδούχων προς το φινάλε του αγώνα είχε αποτέλεσμα, όταν στο 88΄ ο Τόρζε έκανε τη σέντρα, με τον Πινακά να σκοράρει με κοντινή κεφαλιά αφύλακτος στην μικρή περιοχή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο χρόνος που είχε απομείνει δεν έφτανε στον Παναθηναϊκό και έτσι οι «πράσινοι» έφυγαν από τη Λάρισα με το 1-1 και τις δύο ομάδες να παίρνουν τον πρώτο τους βαθμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.