ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Γ.Μπουζούκης: «Συγγνώμη από τον κόσμο μας – Να αφυπνιστούμε και να δείξουμε την αξία μας»

Γ.Μπουζούκης: «Συγγνώμη από τον κόσμο μας – Να αφυπνιστούμε και να δείξουμε την αξία μας»

Ο Παναθηναϊκός για ακόμα μία φορά στραβοπάτησε και ο Γιάννης Μπουζούκης έστειλε μήνυμα αφύπνισης προς όλους, ενώ ζήτησε συγγνώμη και από τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπουζούκης στη NOVA:

Για το τελικό αποτέλεσμα: «Θεωρώ ότι η αφέλεια ήταν στο τελευταίο λεπτό. Νομίζω ότι δεν είχαμε δώσει δικαίωμα».

Για το εάν έχει δέσει η ομάδα: «Νομίζω ότι όταν μπαίνουμε στο γήπεδο πρέπει να τα ξεχνάμε όλα. Και χημείες και τακτικές. Όταν είσαι Παναθηναϊκός πρέπει να μπαίνεις και να κερδίζεις. Εάν δεν τελειώνεις ένα ματς σου γυρίζει μπούμερανγκ».

Για τα λάθη: «Θα το δούμε με τον προπονητή μας. Θα αναλύσουμε τα λάθη μας. Να ζητήσουμε συγγνώμη από τον κόσμο μας. Να ξυπνήσουμε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για το που στέκεται: «Όταν τρώμε γκολ στο τέλος σημαίνει ότι κάνουμε κάτι λάθος. Για όλους είναι μαθήματα. Κάτι κάναμε λάθος στο κέντρο και μπροστά. Είναι μία γενική αφέλεια. Σίγουρα θα μιλήσουμε με τα παιδιά για να βρούμε μία λύση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.