ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Άρης: Πούλησε τον Γ.Φετφατζίδη στην Αλ Κορ

Άρης: Πούλησε τον Γ.Φετφατζίδη στην Αλ Κορ

Ο Άρης συμφώνησε με την Αλ Κορ για την πώληση του Γιάννη Φετφατζίδη. Ο Έλληνας παίκτης θα πάει την Παρασκευή στο Κατάρ.

Το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν το τελευταίο του Γιάννη Φετφατζίδη με τον Αρη, αφού η Κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ήρθε σε πλήρη συμφωνία με την Αλ Κορ για την παραχώρηση του Ελληνα άσου, έναντι 1,1 εκ. ευρώ.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση των Κιτρίνων ο 30χρονος μεσοεπιθετικός θα ταξιδέψει την Παρασκευή για το Κατάρ προκειμένου να περάσει από εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις και έπειτα θα υπογράψει το νέο ηγεμονικό τριετές συμβόλαιό του που θα του αποφέρει συνολικά πάνω από 4 εκ. ευρώ.

Πλέον, με την αποχώρηση του Φετφατζίδη ο Αρης αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση ποδοσφαιριστή με τον Αντε Τσόριτς της Ρόμα να βρίσκεται πάντα σε πρώτο πλάνο, την ώρα που αναμένεται και η άφιξη του Ματέο Γκαρσία στη Θεσσαλονίκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θυμίζουμε πως το καλοκαίρι πριν την ολοκλήρωση των πλέι οφ ο Γιάννης Φετφατζίδης είχε βρεθεί μια ανάσα από την μεταγραφή του στην Αλ Αίν όμως αυτή είχε χαλάσει κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.