ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Εθνική Ελλάδας: Επέστρεψε στην αποστολή ο Γιώργος Τζαβέλλας – Εκτός ο Κώστας Τσιμίκας

Εθνική Ελλάδας: Επέστρεψε στην αποστολή ο Γιώργος Τζαβέλλας – Εκτός ο Κώστας Τσιμίκας

Στην αποστολή της Εθνικής ομάδας επέστρεψε ο Γιώργος Τζαβέλλας, ενώ εκτός τέθηκε ο τραυματίας Κώστας Τσιμίκας.

Η Εθνική Ελλάδας έχει να αντιμετωπίσει για τη συνέχεια του Nations League την Μολδαβία στις 11 Οκτωβρίου στο ΟΑΚΑ και το Κόσοβο πάλι στην Αθήνα τέσσερις μέρες αργότερα. Όμως, πριν ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις της θα δώσει φιλικό με την Αυστρία στις 11 Οκτωβρίου.

Ο Τζον Φαν Σιπ κάλεσε για πρώτη φορά στον Γιώργο Τζαβέλλα της Αλάνιασπορ, ενώ επιστρέφει τόσο ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, όσο και ο Παντελής Χατζηδιάκος.

«Ο κ. Τζον Φαν’τ Σιπ απηύθυνε πρόσκληση σε 26 ποδοσφαιριστές για τους αγώνες της Εθνικής με την Αυστρία στις 7/10 (Κλάγκενφουρτ, 21:30 – φιλικός), τη Μολδαβία στις 11/10 (ΟΑΚΑ, 21:45 – Nations League) και το Κόσοβο στις 14/10 (ΟΑΚΑ, 21:45 – Nations League). Οι διεθνείς που θα συγκροτήσουν την αποστολή της Εθνικής Ομάδας είναι οι ακόλουθοι: Διούδης, Βλαχοδήμος, Μπάρκας, Μπακάκης, Ρότα, Σβάρνας, Λαμπρόπουλος, Χατζηδιάκος, Μιχαηλίδης, Τζαβέλας, Γιαννούλης, Κυριακόπουλος, Κουρμπέλης, Ζέκα, Μπουχαλάκης, Λυκογιάννης, Μασούρας, Λημνιός, Πέλκας, Μπακασέτας, Τζόλης, Φούντας, Μάνταλος, Κουλούρης, Φορτούνης, Παυλίδης» αναφέρει η ανακοίνωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA αποφάσισε να επιτρέψει τις πέντε αλλαγές για όλους τους αγώνες της φάσης των ομίλων του Nations League.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.