ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Α.Γεωργιάδης: «Αναμενόμενη η αύξηση των κρουσμάτων εξαιτίας της συγκέντρωσης έξω από το Εφετείο»

Α.Γεωργιάδης: «Αναμενόμενη η αύξηση των κρουσμάτων εξαιτίας της συγκέντρωσης έξω από το Εφετείο»

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα, Τετάρτη, 865 νέα κρούσματα του κορωνοϊού στην Ελλάδα, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ, γι’ αυτό το γεγονός μίλησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Η συγκέντρωση έξω από το Εφετείο είχε γίνει στις 7 Οκτωβρίου και σε αυτή συμμετείχαν τουλάχιστον 10.000 άτομα. Οπως τόνισε ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στο MEGA «ξέραμε ότι θα έχουμε πολλά κρούσματα κορονοϊού. Εγινε μια συγκέντρωση για καλό σκοπό αλλά δεν τηρούνταν τα μέτρα προστασίας».

Την εκτίμηση ότι τα κρούσματα κορωνοϊού από τη συγκέντρωση θα ήταν αρκετά είχε κάνει και ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Χαρδαλιάς, σημειώνοντας ότι: «συνάντηση τόσων ανθρώπων είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα φέρει κρούσματα». Εκκληση, όμως, είχε απευθύνει και σε όσους βρέθηκαν έξω από το Εφετείο και ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είναι μια ωραία ημέρα για τη Δημοκρατία ας μη γίνει μια κακή μέρα για τη δημόσια υγεία» είχε σημειώσει, μεταξύ άλλων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.