ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Τέλος από τον ΠΑΟΚ ο Λέο Μάτος – Το «αντίο» του Γ.Σαββίδη (φωτό)

Τέλος από τον ΠΑΟΚ ο Λέο Μάτος – Το «αντίο» του Γ.Σαββίδη (φωτό)

Η απόφαση στον ΠΑΟΚ για την αποχώρηση του Λέο Μάτος έχει ληφθεί. Ο Βραζιλιάνος μπακ όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του στη Βάσκο ντα Γκάμα, η οποία έκανε πρόταση για την απόκτησή του.

«Καλή τύχη φίλε. Είσαι ένας πραγματικός νικητής. Οι πόρτες μας θα είναι πάντα ανοιχτές για εσένα. Θα μας λείψεις πάρα πολύ. H οικογένεια έρχεται πάντα πρώτη. Μια φορά ΠΑΟΚ για πάντα ΠΑΟΚ», ανέφερε στο μήνυμά του ο γιος του ιδιοκτήτη της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, την ίδια ώρα που δημοσίευμα στη Βραζιλία αποκάλυψε την τηλεφωνική επικοινωνία των ανθρώπων της Βάσκο ντα Γκάμα με τον Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος και θα έπαιρνε την τελική απόφαση για την επιστροφή του Λέο Μάτος στην πατρίδα του.

Στο ίδιο ρεπορτάζ υπογραμμίζεται πως ο 34χρονος ποδοσφαιριστής έχει ήδη συμφωνήσει με την Βάσκο Ντα Γκάμα και το μόνο που απομένει είναι να διευκρινιστεί το αν υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν ή συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.