ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ελληνικό πρωτάθλημα: Εντοπίστηκαν δύο θετικά κρούσματα κορωνοϊού στον Απόλλων Σμύρνης

Ελληνικό πρωτάθλημα: Εντοπίστηκαν δύο θετικά κρούσματα κορωνοϊού στον Απόλλων Σμύρνης

Μέσω επίσημης ανακοίνωσης ο Απόλλων Σμύρνης ενημέρωσε ότι εντοπίστηκαν στις τάξεις της ομάδας δύο θετικά κρούσματα κορωνοϊού.

Άμεσα οι υπεύθυνοι ακολούθησαν το πρωτόκολλο και τέθηκαν σε καραντίνα. Το παιχνίδι με την Λαμία είναι στον αέρα, την στιγμή που θα πρέπει να επισημανουμε ότι εάν βρεθεί ένα ακόμη, τότε βάσει κανονισμού αναβάλλεται.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Δύο μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Απόλλωνα Σμύρνης βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό μετά την γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων των τεστ, στα οποία υποβλήθηκαν άπαντες στην ομάδα μας. Πρόκειται για ένα ποδοσφαιριστή και ένα μέλος του προπονητικού τιμ. Αμέσως, ενεργοποιήθηκαν από την ομάδα όσα προβλέπει το πρωτόκολλο υγείας.

Τέθηκαν και οι δύο σε καραντίνα ενώ τα υπόλοιπα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος υποβλήθηκαν το πρωί του Σαββάτου, εκ νέου, σε τεστ COVID-19 όπως επιβάλει το επικαιροποιημένο πρωτόκολλο της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπή της ΓΓΑ (ΥΕΕ-ΓΓΑ), σε συνεργασία με την Αθλητική Επιτροπή του ΕΟΔΥ.

Όσον αφορά τον αγώνα με εντός έδρας αγώνα τη Λαμία (Κυριακή, 25/10/2018, 18:15), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής ημέρας της Super League Interwetten, η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με πρωινή προπόνηση. Στη συνέχεια, ο προπονητής της ομάδας μας Γιώργος Παράσχος και οι 23 διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές, αποσύρθηκαν στο ξενοδοχείο, στο οποίο θα καταλύσει η αποστολή».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.