Οπαδοί του Παναθηναϊκού βανδάλισαν τα γραφεία της ΠΑΕ και έκλεψαν το τρόπαιο του 2010 (φώτο)

Οπαδοί του Παναθηναϊκού βανδάλισαν τα γραφεία της ΠΑΕ και έκλεψαν το τρόπαιο του 2010 (φώτο)

Σε μία κίνηση που δεν αρμόζει στο μέγεθος του Παναθηναϊκού προχώρησαν οι φίλαθλοι του συλλόγου, που βρέθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ και αφού ζήτησαν την αποχώρηση του Γιάννη Αλαφούζου στην συνέχεια απέσπασαν το τρόπαιο του πρωταθλητή για το 2010.

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, η απογοήτευση είναι μεγάλη και στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας που βλέπουν ακόμα μία χρονιά να πηγαίνει χαμένη, πριν καν ξεκινήσει.

Έτσι, το πρωί της Τρίτης αποφάσισαν να προχωρήσουν σε μία συμβολική κίνηση, ζητώντας την αλλαγή.

Όπως αναφέρεται σε διάφορες αναρτήσεις στα social media, επισκέφτηκαν τα γραφεία της ΠΑΕ και με πανό ζήτησαν την αποχώρηση του Γιάννη Αλαφούζου.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψαν, πήραν την κούπα του τελευταίου πρωταθλήματος, του 2010 δηλαδή, την οποία έδωσαν στον Ερασιτέχνη, με την υπόσχεση οτι θα την επιστρέψουν όταν ο σύλλογος ανακτήσει την χαμένη του αίγλη.

Στα social media ανέφεραν:

Πριν από λίγη ώρα αντιπροσωπεία της θύρας 13 βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ.

Η κίνηση αυτή πραγματοποιήθηκε με σκοπό να δείξει την αποστροφή της στον μεγαλομέτοχο της.

Ήταν ξεκάθαρα συμβολική και δεν ασκήθηκε βία σε κανέναν υπάλληλο της ΠΑΕ.

Απαιτούμε την ελευθερία της ΠΑΕ άμεσα.

Ήταν η πρώτη δράση από αυτές που θα ακολουθήσουν.

Το τρόπαιο του πρωταθλήματος του 2010 αφαιρέθηκε από τα γραφεία και παραδόθηκε στην ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΛΟΧΟΥ και θα επιστραφεί όταν η ομάδα θα κάνει πράξη τον ύμνο της.

Σε θελουμε ελεύθερο και πρωταθλητή..

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΕ..!!!

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΕ..!!!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.