ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΠΑΟΚ: Ο Α.Φερέιρα φεύγει και ο αντικαταστάτης του έρχεται εκ των έσω

ΠΑΟΚ: Ο Α.Φερέιρα φεύγει και ο αντικαταστάτης του έρχεται εκ των έσω

Την λογική εξέλιξη των πραγμάτων φαίνεται ότι σκέφτεται να ακολουθήσει ο ΠΑΟΚ που αναμένεται να αποχαιρετήσει τον Αμπέλ Φερέιρα, με τον Πάμπλο Γκαρσία να είναι έτοιμος να τον αντικαταστήσει.

Από τον ΠΑΟΚ επιμένουν ότι οι όποιες εξελίξεις θα τρέξουν μετά το σφύριγμα της λήξης του αποψινού παιχνιδιού ωστόσο μια ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη με αφορμή τον αγώνα του Δικεφάλου απέναντι στην Γρανάδα θεωρείται από πολλούς μήνυμα για την επόμενη ημέρα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο γιος του Ιβάν Σαββίδη ανέβασε ένα βίντεο με γκολ που πέτυχε ο ΠΑΟΚ σε βάρος της Βιγιαρέαλ που καταλήγει σε πανηγυρισμό του Πάμπλο Γκαρσία με τον Βιεϊρίνια με την λεζάντα “ωραίος συνδυασμός”.

Όπως είναι λογικό η συγκεκριμένη ανάρτηση στο Instagram μπορεί να παραπέμπει και στο τι θα συμβεί στην τεχνική ηγεσία του Δικέφαλου μετά την διαφαινόμενη αποχώρηση του Αμπέλ Φερέιρα με τον Ουρουγουανό να αναλαμβάνει και τον Βιεϊρίνια να επιστρέφει στις προπονήσεις μετά την καραντίνα στην οποία βρίσκεται λόγω κορονοϊού.

Το σενάριο να είναι ο Πάμπλο Γκαρσία ο επόμενος προπονητής του ΠΑΟΚ μοιάζει να είναι το πιθανότερο με ένα τεχνικό επιτελείο που ήδη από το περασμένο καλοκαίρι έχει επανδρωθεί με στελέχη του Δικεφάλου γύρω από το επιτελείο που ήδη είχε ο Αμπέλ Φερέιρα (Αμανατίδης, Γκαλίνοβιτς, Δανιηλίδης). Και αυτό σημαίνει ότι το πέρασμα στη διάδοχη κατάσταση θα είναι μάλλον ομαλό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε ό,τι αφορά στην αποζημίωση του ΠΑΟΚ για την παραχώρηση του Αμπέλ Φερέιρα στην Παλμέιρας, το ποσό των 6 εκατομμυρίων, που κυκλοφόρησε στην Βραζιλία, έχει ήδη διαψευστεί ενώ υπάρχουν πληροφορίες που μιλούν για 600 χιλιάδες ευρώ που θα μπουν στα ταμεία του Δικεφάλου για την παραχώρηση του Πορτογάλου τεχνικού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.