ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

ΠΑΣ Γιάννινα: Με ποιόν τρόπο θα συνεχιστούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις μετά το lockdown;

ΠΑΣ Γιάννινα: Με ποιόν τρόπο θα συνεχιστούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις μετά το lockdown;

Από σήμερα (29/10) τέθηκαν σε lockdown τα Ιωάννινα μετά την αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού και πλέον όλοι ανησυχούν για τις αναμετρήσεις του τοπικού ΠΑΣ.

Όπως προκύπτει, η προσεχής αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, για την 7η αγωνιστική της Super League 1 θα διεξαχθεί κανονικά.

Υπενθυμίζεται ότι, όντας η Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων στο επίπεδο 4, απαγορεύεται κάθε είδους αγώνα και ομαδικής προπόνησης και επιτρέπεται μόνο η ατομική άθληση. Ωστόσο, για τις ομάδες της Super League υπάρχει ειδικό και ξεχωριστό υγειονομικό πρωτόκολλο, το οποίο και εφαρμόζεται και στην περίπτωση του ΠΑΣ.

Επίσης, παρότι για την περιοχή των Ιωαννίνων ισχύει από σήμερα τα ξημερώματα απαγόρευση μετακίνησης εκτός νομού, στους «κυανόλευκους» θα δοθεί ειδική άδεια μετακίνησης για να μεταβούν οδικώς στο Περιστέρι, προφανώς παρόμοια με αυτή που δίνεται και σε εργαζομένους για να μεταβούν στον τόπο εργασίας τους.

Ωστόσο, ζήτημα υπάρχει για τα δύο προσεχή σερί εντός έδρας παιχνίδια που έχει να δώσει ο ΠΑΣ Γιάννινα με αντιπάλους τη Λάρισα και τον Παναιτωλικό. Το παιχνίδι με την ΑΕΛ στους «Ζωσιμάδες» είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου (στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής, που είχε μείνει σε εκκρεμότητα) και αυτό με τον Παναιτωλικό το Σάββατο 7 Νοεμβρίου.

Προς το παρόν, το τοπίο είναι θολό όσον αφορά τις συγκεκριμένες αναμετρήσεις και το βασικό θέμα είναι η ασφαλής διαμονή των ομάδων. Για αυτό καλείται να αποφασίσει η διοργανώτρια Αρχή -δηλαδή η Super League.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, η γιαννιώτικη ομάδα θα εξακολουθεί να προπονείται στις εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚΙ, όπου βρίσκεται το προπονητικό της κέντρο, με ειδική άδεια που θα της δοθεί από την Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων και την Πολιτική Προστασία της περιφέρειας Ηπείρου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.