ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΠΑΟΚ: Αναλαμβάνει τα ηνία και επίσημα ο Πάμπλο Γκαρσία

ΠΑΟΚ: Αναλαμβάνει τα ηνία και επίσημα ο Πάμπλο Γκαρσία

Ο Πάμπλο Γκαρσία πραγματοποίησε ήδη την πρώτη προπόνηση με την ανδρική ομάδα του ΠΑΟΚ και μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του Αμπέλ Φερέιρα, η τύχη του συλλόγου περνάει στα χέρια του.

Παράλληλα, η θέση των Αμανατίδη, Δανιηλίδη, Γκαλίνοβιτς και Μανιάτογλου δεν επηρεάζεται από την αποχώρηση του Αμπέλ Φερέιρα και των συνεργατών του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ο Αμπέλ Φερέιρα και το επιτελείο του θα συνεχίσουν την καριέρα τους στην Παλμέιρας μετά τη συμφωνία που επιτεύχθηκε ανάμεσα στους δυο συλλόγους.

Ευχαριστούμε τον Αμπέλ Φερέιρα και τους συνεργάτες του για την προσφορά τους και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο προπονητικό τιμ της πρώτης ομάδας προστίθενται πλέον οι Πάμπλο Γκαρσία, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, Γιάννης Αμπατζίδης, Χάρης Κομσής και συνεχίζουν οι Γιάννης Αμανατίδης, Δημήτρης Δανιηλίδης, Μάριο Γκαλίνοβιτς και Αλέξανδρος Μανιάτογλου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.