Κύπελλο Ελλάδας: Στον «αέρα» η διοργάνωση – Συζητήσεις για αναμετρήσεις των ομάδων των δύο πρώτων κατηγοριών

Κύπελλο Ελλάδας: Στον «αέρα» η διοργάνωση – Συζητήσεις για αναμετρήσεις των ομάδων των δύο πρώτων κατηγοριών

Οι συζητήσεις γύρω από την διεξαγωγή του Κυπέλλου Ελλάδος έχουν ήδη ξεκινήσει, με την διοργάνωση να βρίσκεται στον «πάγο» και κανείς να μην γνωρίζει αν όντως θα ξεκινήσει.

Αδύνατο είναι να μπουν ομάδες της Football League στο Κύπελλο Ελλάδας, όπως τονίστηκε στη τηλεδιάσκεψη που έγινε την Πέμπτη ανάμεσα σε ΕΠΟ, Super League 1 και Super League 2. Για τον λόγο αυτό, προτάθηκε να αγωνιστούν στα μέσα του μήνα οι ομάδες των δύο πρώτων κατηγοριών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θα υπάρξει επαφή της ΕΠΟ με την Cosmote TV για την εξέλιξη αυτή, ενώ θα γίνει και ΔΣ στην Ένωση Super League 2 και Football League ώστε να ενημερωθούν οι ομάδες. Εκεί αναμένεται να υπάρξουν αντιδράσεις από τις ομάδες της τρίτης κατηγορίας καθώς θα χάσουν λεφτά από τα τηλεοπτικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.