Ολυμπιακός: Επιστολή προς την FIFA για ζητήματα με τους Αφρικανούς ποδοσφαιριστές του

Ολυμπιακός: Επιστολή προς την FIFA για ζητήματα με τους Αφρικανούς ποδοσφαιριστές του

H ΠΑΕ Ολυμπιακός μέσω επίσημης επιστολής προς την FIFA εξέφρασε τον προβληματισμό του για την παρουσία των Αφρικανών ποδοσφαιριστών με τις Εθνικές τους ομάδες.

Οι «ερυθρόλευκοι» καταγράφουν στην επιστολή τους την κατάσταση που επικρατεί στα παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Κόπα Άφρικα και περιμένουν την αντίδραση της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ομόσπονδίας.

Στον Ολυμπιακό θέτουν το θέμα υγείας των ποδοσφαιριστών, καθώς υπάρχει ανησυχία για τυχόν προβλήματα που μπορεί να ταλαιπωρήσουν τους παίκτες από τον κορωνοϊό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ήδη οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν πληγεί σε μεγάλο βαθμό από τις απουσίες των Αφρικανών ποδοσφαιριστών του, με τους Ελ Αραμπί, Χασάν, Καμαρά, Μπα και Σουντανί να έχουν νοσήσει από τον ιό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.