Ιστορική μέρα για τον Παναθηναϊκό – Μπήκαν οι πρώτες υπογραφές για το γήπεδο στον Βοτανικό

Ιστορική μέρα για τον Παναθηναϊκό – Μπήκαν οι πρώτες υπογραφές για το γήπεδο στον Βοτανικό

Ιδιαίτερα ευχάριστα είναι τα νέα για τον Παναθηναϊκό, καθώς σήμερα (20/11), αφού έπεσαν οι υπογραφές ανάμεσα σε κυβέρνηση, Δήμο Αθηναίων, ΠΑΕ και Ερασιτέχνη.

Ημέρα σταθμός για το νέο “σπίτι” του Τριφυλλιού στην περιοχή του Βοτανικού. Όλα όσα συζητούνταν τις τελευταίες μέρες για τις εξελίξεις που επίκειντο στο γηπεδικό ζήτημα των “πρασίνων”, παίρνουν πλέον σάρκα και οστά.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες την Παρασκευή έπεσαν οι υπογραφές στο μνημόνιο συναντίληψης ανάμεσα στην κυβέρνηση, τον Δήμο Αθηναίων, τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, την ΠΑΕ, αλλά και τον όμιλο τραπεζών που θα χρηματοδοτήσουν το έργο!

Στη συμφωνία που υπεγράφη αναφέρονται τα πάντα που αφορούν τη Διπλή Ανάπλαση. Οι πηγές χρηματοδότησης, το γήπεδο ποδοσφαίρου, το γήπεδο μπάσκετ, καθώς κι όλες οι υπόλοιπες εγκαταστάσεις που θα στεγάσουν τα τμήματα του συλλόγου.

Αυτό πλέον σημαίνει ότι όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές θα περάσουν στην επόμενη φάση, μετά τις… ιστορικές υπογραφές που τους δεσμεύουν για την υλοποίηση του έργου. Θυμίζουμε εξάλλου πως ήδη υπάρχει η νομική θωράκιση της Διπλής Ανάπλασης κι αναμένεται να δρομολογηθούν πλέον οι επόμενες ενέργειες για να αρχίσει να υλοποιείται το όνειρο εκατομμύρια φίλων του Τριφυλλιού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το πλάνο που έχει καταρτιστεί, η αρχή των εργασιών υπολογίζεται για το τέλος του 2021, για να ολοκληρωθούν το 2023. Το μνημόνιο προβλέπει γήπεδο ποδοσφαίρου περίπου 35.000 θέσεων, εγκαταστάσεις για τον Ερασιτέχνη, εμπορικού χώρους, ενώ ο στόχος για το γήπεδο μπάσκετ είναι να χτιστεί σε όμορο οικόπεδο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.