ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ελληνικό πρωτάθλημα: Μοιρασιά στο Περιστέρι – Στο 2-2 Ατρόμητος και Απόλλων

Ελληνικό πρωτάθλημα: Μοιρασιά στο Περιστέρι – Στο 2-2 Ατρόμητος και Απόλλων

Ο Απόλλων Σμύρνης προηγήθηκε δύο φορές, όμως ο Ατρόμητος με δύο πέναλτι ισοφάρισε και τις δύο φορές και τελικά κατάφερε να αποφύγει την ήττα στο Περιστέρι.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν… οργισμένοι στο ματς και αφού πρώτα είχαν μεγάλη ευκαιρία στο 2′ με την κεφαλιά του Ιωαννίδη, τελικά σκόραραν στο 4′ με την κεφαλιά του Φατιόν (0-1). Ο Απόλλων είχε το προβάδισμα και ήλεγχε την κατάσταση, αφού οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να απειλήσουν, μέχρι που ήρθε το 36ο λεπτό και το χέρι του Ντομίνγκες μετά την κεφαλιά του Κωτσόπουλου, για να δείξει ο διαιτητής το σημείο του πέναλτι και να γίνει το 1-1 από την εκτέλεση του Μανούσου.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου όμως, στο 47′, η άμυνα του Ατρόμητου δεν μπόρεσε να απομακρύνει την μπάλα και ο Ιωαννίδης από κοντά βρήκε ξανά δίχτυα, κάνοντας το 1-2. Οι Περιστεριώτες προσπάθησαν να ανασυνταχθούν, είχαν μια-δυο καλές ευκαιρίες και τελικά στο 72′ ισοφάρισαν ξανά, με νέο πέναλτι του Μανούσου (2-2) και πάλι, αυτή τη φορά για τράβηγμα του Κιτόκο στον Χριστοδουλόπουλο.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Γκάλο, Κιβρακίδης (87′ Τομάσεβιτς), Γούτας, Γκαλβάο, Σάλομον (87′ Ούμπιδες), Χαρίσης (58′ Μπουσούλατζιτς), Χριστοδουλόπουλος, Μανούσος, Κωτσόπουλος (78′ Ενσικουλού), Μάτιτς (58′ Ραμπέγιο).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Απόλλων Σμύρνης: Βέρχουλστ, Ντομίνγκες, Λισγάρας, Μπρούσιτς, Μπαξεβανίδης, Φατιόν (82′ Σλίβκα), Κολ (82′ Μ. Φερνάντεθ), Χουχούμης (60′ Κιτόκο), Μπεντινέλι, Ιωάννιδης (88′ Ντάουντα), Μουνιέ (60′ Τσαμπούρης).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.