ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για το επεισόδιο με τον Λ.Μπόλονι: «Οπαδοί των γηπεδούχων έβρισαν τον προπονητή μας»

Ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για το επεισόδιο με τον Λ.Μπόλονι: «Οπαδοί των γηπεδούχων έβρισαν τον προπονητή μας»

Επεισόδιο σημειώθηκε στο τέλος της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, καθώς ο προπονητής των «πρασίνων» κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του δέχθηκε υβριστική επίθεση από οπαδούς των Πειραιωτών, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να τις διακόψει εκνευρισμένος.

Με ανακοίνωση της, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τονίζει ότι οπαδοί του Ολυμπιακού έβρισαν τον Λάζλο Μπόλονι, μετά το τέλος του ντέρμπι στο “Γ. Καραϊσκάκης”, στηλιτεύοντας το περιστατικό αλλά και την στάση της αστυνομίας.

Η σχετική ανακοίνωση

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Για ακόμα μια φορά στο ίδιο γήπεδο, στο “Γ. Καραϊσκάκης”, σε αγώνα χωρίς κόσμο και μάλιστα εν μέσω πλήρους έξαρσης της πανδημίας, γίναμε μάρτυρες μιας απαράδεκτης κατάστασης με οπαδούς της γηπεδούχου ομάδας να δρουν ανεξέλεγκτα υπό την πλήρη ανοχή της Αστυνομίας. Ειδικά δε με το τέλος του αγώνα, οπαδοί των γηπεδούχων βρέθηκαν ακριβώς πάνω από τη φυσούνα και έβρισαν χυδαία τον προπονητή της ομάδας μας, κ. Λάζλο Μπόλονι, αναγκάζοντας τον να διακόψει τη συνέντευξη του στο συνδρομητικό κανάλι. Όλα αυτά με την Αστυνομία σε ρόλο παρατηρητή, κάτι που έχει συμβεί ξανά στο πρόσφατο παρελθόν σε αναμέτρηση της ομάδας μας στο Φάληρο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.