ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Ελληνικό πρωτάθλημα: Η ΑΕΚ κέρδισε (4-1) τη Λάρισα στη Ριζούπολη

Ελληνικό πρωτάθλημα: Η ΑΕΚ κέρδισε (4-1) τη Λάρισα στη Ριζούπολη

Η ΑΕΚ κέρδισε με 4-1 τη Λάρισα στη Ριζούπολη για την 9η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος σε ένα ματς που όλα τα γκολ μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο.

Το ματς ξεκίνησε με την Ένωση να έχει καλή στιγμή στο 9′ με την προβολή του Λόπες, για να απειλήσουν με τον ίδιο τρόπο οι Θεσσαλοί στο 14′ με τον Μιλοσάβλιεβιτς. Στο 18′ ο Αλμπάνης με σουτ εντός περιοχής άγγιξε το 1-0 αλλά ο Νάγκι βρήκε την μπάλα και την έστειλε κόρνερ, με το ματς να συνεχίζεται με τους κιτρινόμαυηρους να είναι στην επίθεση, επιχειρώντας κυρίως από την αριστερή πλευρά να προκαλέσει προβλήματα στην άμυνα των φιλοξενούμενων.

Η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα είχε άλλες δύο φάσεις ως το τέλος του ημιχρόνου, με τον Σάκχοφ στο 32′ και την κεφαλιά του Μάνταλου στο 38′, αλλά το γκολ τελικά ήρθε στο β’ μέρος: Κατέβασμα του Αλμπάνη στο 52′, σουτ του Μαχαίρα με το αριστερό και η μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Θεωρητικά, η ΑΕΚ είχε πλέον τη δυνατότητα να διαχειριστεί όπως ήθελε την κατάσταση, αλλά στην πράξη δεν έγινε έτσι.

Το τρομερό σουτ του Σπαρβ στο 67′ έφερε το 1-1, με την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και να περνάει τη γραμμή, αλλά η αντίδραση της Ένωσης ήταν υποδειγματική: Μεγάλη ευκαιρία με τον Αλμπάνη στο 69′, γκολ στο 72′ από τον Ανσαρισάρντ στο τετ α τετ μετά την πάσα του Μάνταλου και το σκορ έγινε 2-1.

Και για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία για τους τρεις βαθμούς, στο 78′ ο Σιμόες με σουτ… οβίδα δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Νάγκι και έγραψε το 3-1, για να λυθεί εντελώς η ΑΕΚ και να βάλει και τέταρτο γκολ, με σουτ του Γαλανόπουλου στην κίνηση στο 89′, για το τελικό 4-1.

Έτσι, η ομάδα του Καρέρα -ο οποίος είδε τον Ανσαριφάρντ να αποχωρεί στο 82′ λόγω προβλήματος στον προσαγωγό- παρέμεινε στο -3 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

ΑΕK: Τσιντώτας, Λόπες (66′ Ινσούα), Νεντελτσιάρου, Σβάρνας, Παουλίνιο, Σιμόες, Σάκχοφ (81′ Γαλανόπουλος), Μάνταλος, Αλμπάνης, Μαχαίρας (67′ Λιβάια), Ολιβέιρα (60′ Ανσαριφάρντ, 82′ Τάνκοβιτς).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΑΕΛ: Νάγκι, Μούζεκ (78′ Τρούγιτς), Μιχαήλ, Ηλιάδης, Μπέρτος (86′ Γρηγορόπουλος), Μιλοσάβλιεβιτς, Νικολιάς (46′ Τόρζε), Σπαρβ, Φιλίπ, Πλατέλλας (86′ Γιουνές), Ντουρμισάι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.