ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Στην Γαλλία στρέφεται ο Παναθηναϊκός: Ο Π.Ντρεοσί είναι το φαβορί για τη θέση του νέου τεχνικού διευθυντή

Στην Γαλλία στρέφεται ο Παναθηναϊκός: Ο Π.Ντρεοσί είναι το φαβορί για τη θέση του νέου τεχνικού διευθυντή

Ο 61χρονος Πιέρ Ντρεοσί είναι το νούμερο ένα φοβορί για να αναλάβει τη θέση του νέου τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό.

Ο Ντρεοσί εργάστηκε για περίπου μία δεκαετία (2003-2013) στη Ρεν ως διευθυντής ποδοσφαίρου, προπονητής (επί ενάμισι χρόνο) κι ακολούθως ως αθλητικός διευθυντής του γαλλικού κλαμπ.

Στην τριετία 2003-2006, συνεργάστηκε με τον Λάζλο Μπόλονι στη Ρεν, «χτίζοντας» μία πολύ καλή ομάδα κι συνεχεία ανέλαβε τα ηνία της μετά την (τότε) αποχώρηση του Ρουμάνου τεχνικού.

Ο Ντρεοσί (που την τελευταία πενταετία δούλεψε στην Paris FC) αποτελεί εισήγηση του Μπόλονι προς τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος μάλιστα συναντήθηκε μαζί του το μεσημέρι της Δευτέρας (23/11), ενώ το απόγευμα έδωσε το «παρών» (διακριτικά) και στην προπόνηση των «πράσινων» στο Κορωπί.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο 61χρονος Γάλλος θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, διαδεχόμενος τον Τσάβι Ρόκα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ) αναφέρουν πως υπάρχει κι άλλος υποψήφιος από την ευρωπαϊκή αγορά (Γερμανός). Ο Τρεοσί δείχνει να είναι το φαβορί, όμως ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού, θα καταλήξει μέσα στις επόμενες ώρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.