ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ντιέγκο Μαραντόνα: Το «αντίο» του Γ.Καραγκούνη – «Μαζί σου ερωτευτήκαμε το ποδόσφαιρο» (φωτό)

Ντιέγκο Μαραντόνα: Το «αντίο» του Γ.Καραγκούνη – «Μαζί σου ερωτευτήκαμε το ποδόσφαιρο» (φωτό)

Ο αρχηγός της Εθνικής Γιώργος Καραγκούνης κι ο Ντιεγκίτο είχαν πρωταγωνιστήσει και σε ένα αξέχαστο περιστατικό στην αναμέτρηση της Ελλάδας με την Αργεντινή για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής.

Ο Μαραντόνα ήταν προπονητής της εθνικής Αργεντινής κι οι δυο τους είχαν μια παρεξήγηση για ένα Fair Play. Μετά το τέλος, όμως, τα βρήκαν, με τον «Θεο» του ποδοσφαίρου μάλιστα να ζητά συγγνώμη από τον Καραγκούνη.

Ο Κάραγκούνης σε ποστάρισμα του στο facebook, έγραψε: «Μαζί σου αγαπήσαμε και ερωτευτήκαμε το ποδόσφαιρο… Aντίο είδωλο!».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.