Αϊντχόφεν – ΠΑΟΚ: Η ενδεκάδα με Α.Κρέσπο αριστερό μπακ

Αϊντχόφεν – ΠΑΟΚ: Η ενδεκάδα με Α.Κρέσπο αριστερό μπακ

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει αύριο (26/11, 22:00) την Αϊντχόφεν για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, με τον Πάμπλο Γκαρσία να φαίνεται πως έχει καταλήξει στις επιλογές του για την αρχική ενδεκάδα.

Ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Ολλανδία, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Αϊντχόφεν, με τις δύο ομάδες να έχουν έρθει αντιμέτωπες την προηγούμενη αγωνιστική των ομίλων του Europa League, εκεί όπου ο Δικέφαλος με τρομερή ανατροπή επικράτησε με 4-1 σκορ.

Οι «ασπρόμαυροι» μετράνε μία νίκη και δύο ισοπαλίες, ενώ σε περίπτωση που πάρουν τους τρεις πόντους αύριο, θα βρεθούν με το ενάμισι… πόδι στην επόμενη φάση.

Ο Πάμπλο Γκαρσία έκανε δοκιμές όλη αυτή την εβδομάδα και φαίνεται πως έχει καταλήξει στην αρχική ενδεκάδα με την οποία θα παρατάξει την ομάδα του.

Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια, έχοντας του Βαρέλα και Ίνγκασον μπροστά, τον Ροντρίγκο δεξιά και τον Κρέσπο όπως όλα δείχνουν να παίρνει θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας. Μεγάλες είναι οι πιθανότητες να πάει με τριάδα και στη μεσαία γραμμή, τοποθετώντας τους Αουγκούστο, Ελ Καντουρί και Σβαμπ, ενώ μπροστά ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς κρατάει τη θέση του με τον Τζόλη στην άλλη πλευρά και τον Σβιντέρσκι στην κορυφή της επίθεσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/PAOK_FC/status/1332029302179852288

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.