ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Παναθηναϊκός: Λεπτομέρειες για την επιστροφή της ομάδας στη Λεωφόρο

Παναθηναϊκός: Λεπτομέρειες για την επιστροφή της ομάδας στη Λεωφόρο

Πιο κοντά από ποτέ στην επιστροφή του στην Λεωφόρο βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, που αναμένει την οριστική απόφαση της ΚΕΔ για το VAR, ώστε να βρεθεί στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Το πρόβλημα με τον χλοοτάπητα του ΟΑΚΑ, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η Λεωφόρος έχει δηλωθεί ως δεύτερη έδρα της ομάδας, ενεργοποίησαν τους πράσινους, οι οποίοι ασχολήθηκαν επισταμένως τα τελευταία 24ωρα προς αυτήν την κατεύθυνση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το μόνο που απομένει πλέον είναι η συγκατάθεση της ΚΕΔ σε ό,τι αφορά την εγκατάσταση (σε ειδικά διαμορφωμένο βαν έξω από το γήπεδο) για την λειτουργία του VAR.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο τριφύλλι είναι αισιόδοξοι ότι θα αποσπάσουν το πράσινο φως εξαιτίας του γεγονότος ότι την πρώτη χρονιά ύπαρξης του VAR η πλειονότητα των αγώνων διεξήχθησαν με ειδικά διαμορφωμένο βαν έξω από το κάθε γήπεδο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.