ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μήνυμα παραμονής από Μ.Βαλμπουενά: «Έχω πολλά να προσφέρω ακόμα στον Ολυμπιακό»

Μήνυμα παραμονής από Μ.Βαλμπουενά: «Έχω πολλά να προσφέρω ακόμα στον Ολυμπιακό»

Ο Ματιέ Βαλμπουενά μίλησε λίγο πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και αναφέρθηκε στο θέμα που απασχολεί αρκετούς στον Ολυμπιακό, την παραμονή του.

Ο Γάλλος εξέφρασε την επιθυμία να συνεχίσει και του χρόνου στον Ολυμπιακό. Παράλληλα μίλησε επίσης για το ντέρμπι της Τετάρτης (13/01) με τον ΠΑΟΚ αλλά και την εξαιρετική πάσα στον Ελ Αραμπί στη νίκη με τον Παναιτωλικό.

«Θεωρώ πως έχω πολλά ακόμη να προσφέρω, είμαι καλά στην Αθήνα, στις προπονήσεις, είμαι σε καλή φόρμα και θέλω πολύ να βρίσκομαι στην ομάδα» πρόσθεσε.

Παράλληλα, σημείωσε ότι δεν αποφασίζει μόνος του γι’ αυτό, λέγοντας πως απλά αγαπάει τον Ολυμπιακό, την Ελλάδα και απολαμβάνει τη ζωή εδώ, επαναλαμβάνοντας ότι θέλει να παραμείνει και να προσφέρει. Καταλήγοντας, είπε υπάρχουν πολλά ματς στη συνέχεια και είναι συγκεντρωμένος εκεί, λέγοντας πως θα ήταν πολύ ευτυχής, αν συνέχιζε στον Ολυμπιακό.

Όσον αφορά στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ σχολίασε πως είναι ματς πάθους, προσθέτοντας ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να παίξει έξυπνα, καθώς είναι +10 βαθμούς από τον Δικέφαλο και πρέπει να αποδείξει ότι είναι καλύτερη ομάδα, χαρακτηρίζοντας τον αγώνα δύσκολο. Ο Βαλμπουενά σημείωσε πως είναι ένα πολύ σημαντικό ματς και για να νικήσει ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι πολύ συγκεντρωμένοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος για την ασίστ που έβγαλε πέφτοντας στον Ελ Αραμπί στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό δήλωσε πως ήταν από τις πιο δύσκολες της καριέρας του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.