ΠΑΟΚ: Παρών ο Δ.Γιαννούλης ενόψει Ολυμπιακού – Εκτός έμεινε ο Αουγκούστο

ΠΑΟΚ: Παρών ο Δ.Γιαννούλης ενόψει Ολυμπιακού – Εκτός έμεινε ο Αουγκούστο

Κανονικά το παρών στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αναμένεται να δώσει ο Δημήτρης Γιαννούλης, καθώς συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, σε αντίθεση με τον Αουγκούστο.

Την προετοιμασία του για τη «μάχη» της Τετάρτης (19:30) κόντρα στους «ερυθρόλευκους» ολοκλήρωσε ο «Δικέφαλος του Βορρά» και ανακοίνωσε την αποστολή. Στη διάθεση του Πάμπλο Γκαρσία βρίσκεται ο διεθνής μπακ, ο οποίος πήρε μέρος στη σημερινή προπόνηση, αφού η μαγνητική έδειξε επιβάρυνση στον δικέφαλο και τέθηκε στη διάθεση του Πάμπλο Γκαρσία. Συνεπώς (με δεδομένο ότι έχει χάσει προπονήσεις), ο Ουρουγουανός τεχνικός θα κρίνει αν μπορεί να προσφέρει.

Αντιθέτως, δεν θα αγωνιστεί ο Ντούγκλας Αουγκούστο, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και αισθανόταν αδυναμία και φυσική καταπόνηση. Αποφασίστηκε ότι είναι προτιμότερο να προφυλαχθεί.

Παράλληλα, είναι εκτός ο Μιχαηλίδης, αλλά και ο Εσίτι, παρότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και ενώ έχει ξεμείνει από χαφ ο ΠΑΟΚ με την απουσία του Αουγκούστο.

Ο Ενέα Μιχάι συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης και μυϊκής ενδυνάμωσης την Τρίτη. Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε δουλειά στο κομμάτι της τακτικής, ενώ έμφαση δόθηκε και στις στατικές φάσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αποστολή: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Γιαννούλης, Περέιρα, Λύρατζης, Τσιγγάρας, Νινούα, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Μουργκ, Λάμπρου, Ουάρντα, Α. Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σφιντέρσκι, Κρμέντσικ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.