ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Β’ Εθνική: Με 11 ομάδες το πρωτάθλημα – Αναβάλλονται τα παιχνίδια της Δόξας Δράμας

Β’ Εθνική: Με 11 ομάδες το πρωτάθλημα – Αναβάλλονται τα παιχνίδια της Δόξας Δράμας

Το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής θα ξεκινήσει το προσεχές Σαββατοκύριακο με έντεκα τελικά ομάδες, καθώς αναβάλλονται οι αγώνες της Δόξας Δράμας, σύμφωνα με ανακοίνωση της διοργάνωσης.

Όπως εξηγεί η ανακοίνωση, η ομάδα της Βορείου Ελλάδος δεν έχει προσκομίσει ακόμα την προσωρινή διαταγή του Διοικητικού Δικαστηρίου, στο οποίο έχει προσφύγει, ασκώντας αιτήσεις ακύρωσης και αναβολής κατά της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού με την οποία δεν της χορηγήθηκε πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Οι δύο πρώτες αναμετρήσεις της Δόξας Δράμας στη Β΄Εθνική ήταν το Σάββατο (16/1, εκτός έδρας) με τα Χανιά και την Τετάρτη (20/1, εντός έδρας) με τον Εργοτέλη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Δόξας Δράμας: «Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας έχει προσφύγει στα Διοικητικά Δικαστήρια έχοντας ασκήσει αίτηση ακύρωσης και αίτηση αναστολής κατά της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού με την οποία δεν χορηγήθηκε το πιστοποιητικό του άρθρου 77α παρ3 N 2725/1999. Επειδή μέχρι σήμερα δεν προσκομίστηκε από την ΠΑΕ Δόξα Δράμας ως όφειλε, προσωρινή διαταγή του Δικαστηρίου, η διοργανώτρια αρχή αναβάλλει τους αγώνες της ΠΑΕ Δόξα Δράμας μέχρι την έκδοση απόφασης επί της αιτήσεως αναστολής που συζητείται την 21/1/2021, σύμφωνα με το άρθρο 3 του Ν 2725/1999 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με το Ν 4726/2020».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.