Α’Εθνική: Ο Ατρόμητος νίκησε (2-1) με ανατροπή τη Λαμία

Α’Εθνική: Ο Ατρόμητος νίκησε (2-1) με ανατροπή τη Λαμία

Ο Ατρόμητος κέρδισε με ανατροπή με 2-1 τη Λαμία στο Περιστέρι.

Το ματς άρχισε τέλεια για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι άνοιξαν το σκορ στο 8′, όταν ο Ντέλετιτς έβγαλε την κάθετη για τον Ρόμανιτς και αυτός έδωσε στον Καραμάνο, ο οποίος έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα (0-1). Η Λαμία θα μπορούσε να βάλει και δεύτερο γκολ στο 20′ αλλά ο Σάλομον πρόλαβε να διώξει πάνω στη γραμμή μετά το πλασέ του Ντέλετιτς στο τετ α τετ, για να βελτιωθεί στη συνέχεια ο Ατρόμητος και να φτάσει στην ισοφάριση στο 36′.

Η ανατροπή του Ραμπέγιο από τον Προβυδάκη έστειλε τον Χριστοδουλόπουλο στο σημείο του πέναλτι, από όπου έκανε το 1-1. Ο Ατρόμητος ήταν, από εκεί και πέρα, το φαβορί για τη νίκη αλλά η απόδοσή του δεν ήταν καλή, αφού έπρεπε να φτάσουμε στο τελευταίο 10επτο για να ανεβάσει στροφές.

Και αφού προειδοποίησε στο 81′ με τη ευκαιρία του Μανούσου, η κεφαλιά του οποίου έφυγε λίγο άουτ, πήρε το τρίποντο στο 85′ με το ωραίο μακρινό σουτ του Σάλομον που κατέληξε στα δίχτυα για το 2-1.

Ατρόμητος: Μανδάς, Γκαλβάο (40΄Γούτας), Στρούγγης, Κιβρακίδης, Τομάσεβιτς, Σάλομον, Γκάλο, Ενσικουλού (46΄Τριμμάτης), Ραμπέγιο (70΄Μουνίθ), Αγκάγιεφ (70΄Χαρίσης), Χριστοδουλόπουλος (70΄Μανούσος).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λαμία: Επασί, Τζανετόπουλος (86΄Σκόνδρας), Αντέτζο, Μαρτίνες, Προβυδάκης (68΄Βλάχος), Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Τιρόνε (78΄Βασιλακάκης), Ρόμανιτς (86΄Μπα), Ντέλετιτς, Καραμάνος (78΄Αραμπούλι).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.