ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΑΕΚ: Πρόβλημα και με Κ.Ανσαριφάρντ ενόψει ΠΑΟΚ – Υπέστη διάστρεμμα δευτέρου βαθμού

ΑΕΚ: Πρόβλημα και με Κ.Ανσαριφάρντ ενόψει ΠΑΟΚ – Υπέστη διάστρεμμα δευτέρου βαθμού

Ο Ιρανός επιθετικός της ΑΕΚ, Καρίμ Ανσαριφάρντ, δεν συμμετείχε στην προπόνηση της Παρασκευής καθώς υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι έχει υποστεί διάστρεμμα δευτέρου βαθμού στην αριστερή ποδοκνημική.

Ο Ανσαριφάρντ θα δώσει μάχη για να είναι έτοιμος για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την επόμενη εβδομάδα.

Όσον αφορά τον Νεντελτσιάρου, για τον Ρουμάνο στόπερ υπάρχουν φόβοι ότι έχει υποστεί θλάση, ωστόσο αυτό θα φανεί από τη μαγνητική στην οποία θα υποβληθεί αργότερα το απόγευμα.

Οι κιτρινόμαυροι πλέον με ανεβασμένη την ψυχολογία μετά το τρία στα τρία με μηδέν παθητικό, στρέφουν την προσοχή τους στο ματς της Κυριακής με τον Ατρόμητο. Εκτός από τα προβλήματα με τους Νεντελτσιάρου και Ανσαριφάρντ, ο Τσιγκρίνσκι συνέχισε από την πλευρά του ατομικό πρόγραμμα λόγω των ενοχλήσεων στον προσαγωγό που τον άφησαν εκτός από την αναμέτρηση με τον Άρη.

Οι παίκτες της Ένωσης θα προπονηθούν ξανά στα Σπάτα το απόγευμα του Σαββάτου στις 18:00 και έπειτα ο Μανόλο Χιμένεθ θα ανακοινώσει την αποστολή για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.