ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΠΑΟΚ: Επέστρεψε στην αποστολή ο Αουγκούστο – Έτοιμος ενόψει ΟΦΗ

ΠΑΟΚ: Επέστρεψε στην αποστολή ο Αουγκούστο – Έτοιμος ενόψει ΟΦΗ

Ευχάριστα νέα για τον ΠΑΟΚ και ειδικότερα για τον Πάμπλο Γκαρσία που αναμένεται να έχει ξανά στην διάθεσή του τον Ντόουγκλας Αουγκούστο ενόψει ΟΦΗ.

Ο Βραζιλιάνος μέσος προπονήθηκε κανονικά το πρωί του Σαββάτου (16.01) στη χιονισμένη Τούμπα και τέθηκε στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου, αντίθετα με τους Ίνγκασον , Α.Ζίβκοβιτς και Ελ Καντουρί που είναι τιμωρημένοι και τον Ενέα Μιχάι, ο οποίος ακολούθησε πρόγραμμα με θεραπείες στη Νέα Μεσημβρία.

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Στην Αγγλία ο Δημήτρης Γιαννούλης, στην τελική ευθεία η μετακίνησή του στη Νόριτς.

Εκτός αποστολής έμειναν σε ένα ακόμη παιχνίδι οι Τσόλακ, Μπίσεσβαρ και Εσίτι που δεν βρίσκονται στα πλάνα του Πάμπλο Γκαρσία, ενώ αντίθετα συμπεριλήφθηκαν οι Κωνσταντέλιας και Κούτσιας.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα ταξιδέψουν στο Ηράκλειο είναι οι:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Βιεϊρίνια , Λύρατζης , Ροντρίγκο , Βαρέλα , Κρέσπο , Μιχαηλίδης , Περέιρα , Τσιγγάρας , Ντόουγκλας , Νινούα , Σβαμπ , Μουργκ , Λάμπρου , Ουάρντα , Κωνσταντέλιας, Τζόλης , Σφιντέρσκι , Κρμέντσικ , Κούτσιας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.