ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Παναθηναϊκός: Επιστρέφουν στην αποστολή Μαουρίτσιο και Σάντσες – «Παίζει» για βασικός ο Εμμανουηλίδης

Παναθηναϊκός: Επιστρέφουν στην αποστολή Μαουρίτσιο και Σάντσες – «Παίζει» για βασικός ο Εμμανουηλίδης

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την δύσκολη αναμέτρηση με τον Άρη, με τους Φακούντο Σάντσες και Ζοσέ Μαουρίσιο να βρίσκονται στην αποστολή.

Από την άλλη ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης “χτυπά” την πόρτα της ενδεκάδας, με τον Λάζλο Μπόλονι να σκέφτεται να του δώσει φανέλα βασικού.

Φυσικά εκτός έμεινε ο Βασίλης Ζαγαρίτης, του οποίου βέβαια η μεταγραφή στην Πάρμα είναι στον… αέρα.

Εκτός έμεινε και ο Λούκας Βιγιαφάνιες, ο οποίος δεν έχει προπονηθεί ακόμα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Όσον αφορά την προπόνηση, το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Ασκήσεις στο γυμναστήριο και θεραπεία έκαναν οι Κουρμπέλης, Σαβιέρ ενώ ατομικό ακολούθησε ο Μπεκ.

Στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αγιούμπ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Εμμανουηλίδης, Μπουζούκης, Αϊτόρ, Ιωαννίδης, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο, Καμπετσής.

Πάει για βασικός ο Εμμανουηλίδης

Ο Λάζλο Μπόλονι βλέποντας τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη να είναι σε πολύ καλή κατάσταση, θα τον βάλει βασικό όπως όλα δείχνουν στην αναμέτρηση με τον Άρη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θυμίζουμε ότι στο τελευταίο ματς του τριφυλλιού με την ΑΕΛ ο νεαρός πέτυχε γκολ στις καθυστερήσεις και διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για το τριφύλλι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.