Β’ Εθνική: Αποτελέσματα και βαθμολογία

Β’ Εθνική: Αποτελέσματα και βαθμολογία

Ολοκληρώθηκε η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, η οποία ξεκίνησε με καθυστέρηση τριών περίπου μηνών.

Στο Παγκρήτιο Στάδιο, ο Ιωνικός με κεφαλιά του Κάστρο στο 6΄ πήρε τη νίκη από τον γηπεδούχο Εργοτέλη, ο οποίος είχε δύο δοκάρια, με τους Σερβιλάκη και Μπουτσάκη.

Στο AEL FC Arena, Απόλλωνας Λάρισας και Ξάνθη μοιράστηκαν, μετά από ένα δραματικό σε εξέλιξη αγώνα το βαθμό της ισοπαλίας (1-1). Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τέρμα του Μπριλάντε στο 16΄, αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων με αυτογκόλ του Γιούρμαν.

Τα αποτελέσματα της πρεμιέρας της Β’ Εθνικής

  • Καραϊσκάκης Άρτας – Λεβαδειακός 0-2
  • ΟΦ Ιεράπετρας – Διαγόρας Ρόδου 1-1
  • Παναχαϊκή – Τρίκαλα 1-1
  • Χανιά – Δόξα Δράμας Αναβλήθηκε
  • Εργοτέλης – Ιωνικός 0-1
  • Απόλλων Λάρισας – Ξάνθη 1-1
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (1 αγ.)

  1. Λεβαδειακός 3
  2. Ιωνικός 3
  3. Παναχαϊκή 1
  4. Τρίκαλα 1
  5. ΟΦ Ιεράπετρας 1
  6. Απόλλων Λάρισας 1
  7. Ξάνθη 1
  8. Διαγόρας 1
  9. Εργοτέλης 0
  10. ΑΕ Καραϊσκάκης 0
  11. Χανιά 0 -0αγ.
  12. Δόξα Δράμας 0 -0αγ.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.