Ο ΠΑΟΚ πέρασε από την Κρήτη – 0-3 τον ΟΦΗ

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από την Κρήτη – 0-3 τον ΟΦΗ

O ΠΑΟΚ πήρε μία πολύ εύκολη νίκη στην Κρήτη απέναντι στον ΟΦΗ των 10 παικτών. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης κέρδισε με 0-3.

Ο αγώνας άρχισε με τον Βάτερμαν να αποκρούει το σουτ του Ουάρντα από καλή θέση στο 4′, σε μια φάση που ουσιαστικά ήταν η… προαναγγελία γι’ αυτό που θα βλέπαμε στη συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου. Τους Θεσσαλονικείς, δηλαδή, να φτιάχνουν φάσεις για γκολ και τους Κρητικούς να το αποφεύγουν πάντα.

Έγινε στη φάση που προαναφέραμε, έγινε στο 7′ με το σουτ του Κρμέντσικ που έφυγε άουτ, έγινε στο 11′ με τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία του ίδιου παίκτη, έγινε στο 19′ με το δοκάρι σε κεφαλιά (ξανά) του Κρμέντσικ.

Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και από το 25′ είχε και παίκτη παραπάνω, αφού αποβλήθηκε ο Βάτερμαν, με αποτέλεσμα να κλείσει τον ΟΦΗ στο μισό γήπεδο ψάχνοντας το γκολ, το οποίο δεν βρήκε ούτε στο 44′, όταν και πάλι ο Κρμέντσικ πήγε για το 0-1 αλλά ο Σωτηρίου απέκρουσε, ακριβώς όπως έκανε και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους σε κεφαλιά του Τζόλη.

https://www.vimeo.com/500876670

Με δική του φάση έκλεισε το πρώτο ημίχρονο, με δική του άρχισε το δεύτερο και ήταν γκολ. Στο 48′ ο Μουργκ έκανε τη σέντρα και ο Τζόλης με κεφαλιά βρήκε δίχτυα (0-1) και απλοποίησε πολύ τα πράγματα για την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία. Αυτό, άλλωστε, αποδείχθηκε άμεσα, αφού στο 53′ ο Βαρέλα με σουτ από το ύψος του πέναλτι, μετά το γύρισμα του Μουργκ, έγραψε το 0-2.

Το ματς είχε κριθεί πλέον αφού ο ΟΦΗ των 10 παικτών δεν μπορούσε να ανατρέψει την κατάσταση και στο 67′ ο Κρμέντσικ, μετά την πάσα του Τζόλη, απέφυγε τον Σελίμοβιτς και πλάσαρε σωστά, ανεβάζοντας το σκορ στο 0-3. Και κάπου εκεί τελείωσε και το… μαρτύριο του ΟΦΗ, αφού ο ΠΑΟΚ έριξε ταχύτητα, έχοντας εξασφαλίσει εύκολα τους τρεις βαθμούς.

ΟΦΗ: Βάτερμαν, Ουές, Λυμπεράκης (30′ Σωτηρίου), Σελίμοβιτς, Στάρτζεον (68′ Γρίβας), Νέιρα, Βαφέας, Βούρος (77′ Σολίς), Σαρντινέρο (68′ Γιαννούλης), Στάικος, Κοροβέσης (77′ Σουρνάκης).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια (76′ Ροντρίγκο), Βαρέλα, Κρέσπο, Περέιρα, Τσιγγάρας, Σβαμπ (76′ Αουγκούστο), Ουάρντα (83′ Κωνσταντέλιας), Μουργκ (68′ Λάμπρου), Τζόλης, Κρμέντσικ (76′ Σφιντέρσκι).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.