Σπουδαία μεταγραφική κίνηση για τον ΠΑΣ Γιάννινα – Αποκτά τον Γ.Λοντίγκιν

Σπουδαία μεταγραφική κίνηση για τον ΠΑΣ Γιάννινα – Αποκτά τον Γ.Λοντίγκιν

Ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε να ολοκληρώσει μία εκ των κορυφαίων μεταγραφικών κινήσεων της χρονιάς, καθώς έπεισε τον Γιούρι Λοντίγκιν να γίνει παίκτης του.

Ο 30χρονος τερματοφύλακας αναμένεται εντός της ημέρας στα Ιωάννινα για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει με τους Ηπειρώτες, σε μια κίνηση που ενισχύει ακόμα περισσότερο την ομάδα στην θέση του τερματοφύλακα.

Ο Λοντίγκιν ξεκίνησε την καριέρα του από την Ξάνθη πριν μετακομίσει στη συνέχεια στην πρωταθλήτρια Ρωσίας Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης η οποία έβγαλε από τα ταμεία της το ποσό των 900.000 ευρώ. Στην Ζενίτ αγωνίστηκε για 5,5 χρόνια με την οποία μέτρησε 110 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Τον Ιανουάριο του 2019 επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού μέχρι και το τέλος της σεζόν. Το καλοκαίρι του 2019 υπέγραψε με την τουρκική Γκαζιαντέπ από την οποία αποχώρησε τον Ιανουάριο του 2020. Τον Φεβρουάριο του ίδιου χρόνου υπέγραψε στην ρωσική Αρσεναλ Τούλα μέχρι και το τέλος της σεζόν.

Ο Λοντίγκιν ήταν βασικό στέλεχος της Εθνικής Ελπίδων της Ελλάδας το 2012, στα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ-21, μετρώντας συνολικά έξι συμμετοχές. Τον Μάιο του 2013 κλήθηκε στην Εθνική Ανδρών της Ελλάδας από τον ομοσπονδιακό προπονητή Φερνάντο Σάντος, χωρίς όμως να αγωνιστεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στις 24 Αυγούστου του 2013, έχοντας πάρει μεταγραφή στην Ζενίτ επέλεξε τη ρωσική υπηκοότητα κι έτσι φόρεσε την φανέλα της Ρωσίας με την οποία αγωνίστηκε 11 φορές, ενώ ήταν μέλος της εθνικής Ρωσίας τόσο στο Μουντιάλ της Βραζιλίας το 2014 όσο και στο Euro του 2016 χωρίς όμως να αγωνιστεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.