ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Συνεχίζει την αναζήτηση επιθετικού ο Άρης – Έντονο «φλερτ» με Χ.Μπαράλες

Συνεχίζει την αναζήτηση επιθετικού ο Άρης – Έντονο «φλερτ» με Χ.Μπαράλες

Ο Άρης τα πηγαίνει περίφημα μέχρι στιγμής στο φετινό πρωτάθλημα, όμως η αναζήτηση ενός επιθετικού συνεχίζεται, καθώς η δυσκολία στο σκοράρισμα είναι εμφανής.

Ο Χερόνιμο Μπαράλες δεν σταμάτησε ποτέ να βρίσκεται στην λίστα του Άρη για την θέση του επιθετικού και οι «κίτρινοι» επικοινώνησαν με την πλευρά του Αστέρα Τρίπολης όπου και επισημοποίησαν το ενδιαφέρον τους για τον Αργεντινό στράικερ.

Ο δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος, στα 34 του χρόνια διανύει δεύτερη εφηβεία. Είναι ο παίκτης που έχει πάρει τον Αστέρα από το χέρι και τον οδηγεί όντας μέσα στα 14 από τα 17 γκολ των Αρκάδων.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης καίγεται για έναν φορ που… στέλνει την μπάλα στο πλεκτό κι ο Αργεντινός φαίνεται ότι είναι η ιδεατή λύση.

Ωστόσο υπάρχει ένα ένα σημαντικό εμπόδιο. Αυτό φυσικά δεν είναι άλλο από το οικονομικό. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Τρίπολη, οι κιτρινομπλέ αξιώνουν 400.000 ευρώ για τον πρώτο σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου, ο παίκτης θα πρέπει να υπογράψει συμβόλαιο 250.000 ευρώ και τα χρήματα μαζί με την εφορία αγγίζουν το 1,5 εκατ. ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την πλευρά του ο Άρης καίγεται για επιθετικό και ο Μπαράλες προκρίνεται για την θέση αυτή. Για τον λόγο αυτό η ομάδα της Θεσσαλονίκης ενημέρωσε κι επίσημα τους Αρκάδες ότι επιθυμεί την απόκτησή του (κάτι άλλωστε που είχαν γνωστοποιήσει και με ανακοίνωση πως πρώτα θα απευθυνθούν στον σύλλογο) και περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις στο θέμα αυτό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.