ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

ΑΕΚ: Δεν αφήνει την περίπτωση του Μ.Λιβάγια – Κανένα αποτέλεσμα από τις επαφές

ΑΕΚ: Δεν αφήνει την περίπτωση του Μ.Λιβάγια – Κανένα αποτέλεσμα από τις επαφές

H AEK έδωσε ενημέρωση για την υπόθεση της ανανέωσης του Μάρκο Λιβάγια, που δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.

Η ενημέρωση από πλευράς ΑΕΚ αποδεσμεύει τις εξελίξεις από την σημερινή ή ακόμη και την αυριανή μέρα. «Δεν υπάρχει συγκεκριμένη κρίσιμη μέρα για τον Μάρκο, ούτε θα γίνει κάτι απόψε ή αύριο», είναι η θέση της ΑΕΚ, που συμπληρώνεται από την προσεκτικά διατυπωμένη έκφραση πως «δεν τίθεται θέμα κρίσιμης συνάντησης, σήμερα ή αύριο».

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ θέλει να κρατήσει το θέμα χαμηλά, όσο δεν υπάρχει οριστική εξέλιξη και το μόνο δεδομένο που προκύπτει από την ενημέρωση που δίνει, είναι πως δεν βλέπουν οριστική εξέλιξη απόψε ή ακόμη και αύριο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μετά τις τελευταίες επαφές απόφαση της πλευράς της ΑΕΚ, είναι να μη κλείσει το θέμα με δική της πρωτοβουλία. Όχι τουλάχιστον άμεσα. Κάτι που σημαίνει πως θεωρούν πως υπάρχει έδαφος για συμφωνία κι απαιτούνται περαιτέρω χειρισμοί. Έτσι, φαίνεται πως θα υπάρξει συνέχεια στο αμέσως επόμενο διάστημα και σε κάθε περίπτωση, παρά το γεγονός πως δεν έχει προκύψει συμφωνία, δεν υπάρχει καμιά σκέψη για περιορισμό του ρόλου του Μάρκο Λιβάγια στην ομάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι, στην ουσία ακυρώνεται στην πράξη το χρονικό όριο των 20 ημερών που είχε θέσει η ΑΕΚ και δημόσια, ως διάστημα που είχε ζητήσει και ο Παναγιώτης Κονέ για να μπει κατά κάποιο τρόπο στην ουσία των υποθέσεων και του Λιβάγια και του Ολιβέιρα. Όλα παραμένουν ανοιχτά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.