ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πέρασε από το Περιστέρι ο Ολυμπιακός – 0-1 τον Ατρόμητο

Πέρασε από το Περιστέρι ο Ολυμπιακός – 0-1 τον Ατρόμητο

Με γκολ του Μπρούμα ο Ολυμπιακός πέρασε από το Περιστέρι κερδίζοντας δύσκολα τον Ατρόμητο με 0-1.

Οι ερυθρόλευκοι θα μπορούσαν να ανοίξουν το σκορ στο 7′ και να κάνουν πιο εύκολη τη ζωή τους, αλλά ο Μανδάς απέκρουσε την κεφαλιά του Ελ Αραμπί μετά τη σέντρα του Ρέαμπτσιουκ. Αυτή ήταν, γενικά, η καλύτερη φάση του πρώτου ημιχρόνου, το οποίο δεν είχε και πολλές ούτως ή άλλως.

Ο Ολυμπιακός πατούσε καλύτερα, ήταν πιο επικίνδυνος και τελικά στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Μπρούμα πρόλαβε τους Στρούγγη και Μανδά, μετά τη μπαλιά του Μπουχαλάκη, κάνοντας το 0-1. Οι Πειραιώτες έκλεισαν καλά το πρώτο μέρος και θα μπορούσαν να μπουν τέλεια στο δεύτερο, αλλά ο Μανδάς απέκρουσε ωραία το σουτ του Καμαρά στο 55′.

https://www.vimeo.com/500876670

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς είχε τον έλεγχο, δεν κινδύνευε από τον Ατρόμητο και στο 70′ είχε νέα πολύ καλή ευκαιρία για το 0-2, αλλά ο Ελ Αραμπί δεν πρόλαβε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα μετά το φάουλ του Φορτούνη και την κεφαλιά του Μπουχαλάκη.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Μανδάς είπε «όχι» στον Φορτούνη, με τον Ολυμπιακό να πιέζει συνεχώς για το δεύτερο γκολ, στο οποίο πλησίασε και στο 82′ με την προβολή του Ελ Αραμπί μετά το γύρισμα του Ραντζέλοβιτς.

Ατρόμητος: Μανδάς, Γούτας, Στρούγγης, Κιβρακίδης, Νάτσος (72′ Νταβιώτης), Σάλομον (62′ Ούμπιδες), Γκάλο, Χαρίσης, Ραμπέγιο (62′ Μουνίθ), Χριστοδουλόπουλος (62′ Μανούσος), Μάτιτς (78′ Αγκάγιεφ).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ολυμπιακός: Σα,Ανδρούτσος, Σεμέδο, Μπα (64′ Σισέ), Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Καμαρά (90′ Χολέμπας), Μπουχαλάκης, Μπρούμα (79′ Ραντζέλοβιτς), Βαλμπουενά (64′ Φορτούνης), Ελ Αραμπί (90′ Πέπε).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.